هفتاد در صد نسبت واقعی نشاندهنده فقر کارگران نیست. همه کارگران این مملکت نه تنها زیر خط فقر بلکه در اعماق چاه و دره فقر هستند مگر اینکه کارگری پیدا شود که ماهیانه حقوقی بالاتر از شش میلیون تومن دریافت کند که خیلی بعید بنظر میاد کارگری با این میزان حقوق وجود خارجی داشته باشد. در این کشور درآمد زیر شش میلیون در ماه و زندگی کردن در شهر ها یعنی زیر خط فقر بودن. چه کارگر و چه کارمند و چه کاسب.
جالبه خود مسئولین صندوق تامین اجتماعی اعلام کرده اند 85 درصد حقوق بگیران مشمول این صندوق ( صرف نظر از افرادی که زیر حداقل قانونی دریافت میکنند و یا بیمه نمیشوند ) حداقل دستمزد را دریافت میکنند . که این آمار دقیق و مبتنی بر بیمه واریزی است .
چرا سوال را اینگونه بیان نمیکنید ؟ چند درصد مردم ایران در زیر خط فقر هستند ؟ بنا به اظهارات مسولین و نمایندگان ، همهٔ افرادی که در آمد آنها بفری کمتر از یک و نیم میلیون تومان است بدون در نظر گرفتن مسکن در زیر خط فقر هستند ، بعبارتی خانواده ای سه نفره با کمتر از ۴/۵ میلیون تومان در زیر خط فقر میباشند ،و البته خانواده ای که سرپرست آن سالمند باشد و دارای حداقل دو فرزند ،چه ازدواج کرده ،و چه مجرد اگر کمتر از ۵ میلیون تومان درآمد داشته باشد در زیر خط فقر میباشد و دیگر اینکه خط فقر بصورت نسبی میباشد که به منطقه ،و شهر ،و روستا و پیشینه ،و موقعیت تحصیلی ،و شغلی متفاوت است ؟ آنچه بنده عنوان نمودم برای تهران و کلانشهرها میباشد که قبل از این چالشها از وضعیت نسبتا مناسبی برخوردار بوده ؟ ، که میتوان گفت بیش از ۷۵٪ مردم ایران اکنون فقیر هستند که از این تعداد قریب ۸۰٪ در زیر خط فقر زندگی میکنند ، قریب ۵۰٪ آنها در فقر نسبی مطلق زندگی میکنند ؟ بگونه ای که مردن را به زنده ماندن ترحیح میدهند ؟، ....