دلار ۸ هزار تومانی نیز بر اساس مؤلفه‌های اقتصادی گران است/ FATF بهانه است؛ دلالان به فکر جیبشان هستند

بار دیگر در روزهای گذشته، قیمت ارز دچار نوساناتی در بازار شده است. کارشناسان بر این باورند که دلیل این نوسانات، جولان دلالان در این بازارهاست و این افراد می خواهند با استفاده از شرایط سیاسی خاصی که در کشور وجود دارد، بیشترین بهره را ببرند.
کد خبر: ۸۷۵۰۹۵
|
۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۹ 02 February 2019
|
9451 بازدید
|

بار دیگر در روزهای گذشته، قیمت ارز دچار نوساناتی در بازار شده است. کارشناسان بر این باورند که دلیل این نوسانات، جولان دلالان در این بازارهاست و این افراد می خواهند با استفاده از شرایط سیاسی خاصی که در کشور وجود دارد، بیشترین بهره را ببرند.

به گزارش «تابناک»؛ در این میان، بانک مرکزی دلیل این نابسامانی‌ها را در وجود دلالان در بازار ارز می‌داند، به گونه ای که رئیس‌کل بانک مرکزی، چند روز پیش در هشداری به نوسان‌گیران و دلالان بازار ارز گفت، این بانک در موقع مقتضی، تدابیر پیش بینی شده را عملیاتی خواهد کرد و زمان و نوع مداخله را تعیین می‌کند، نه فضاسازی دلالان و فرصت جویان.

اما محمدرضا پور ابراهیمی اعتقاد دارد که نبض بازار در دست بانک مرکزی است. وی با اشاره به افزایش قیمت ارز در روزهای اخیر گفت: بازار ارز کشور در شرایط کنونی تحت مدیریت و اشراف کامل بانک مرکزی است و این اشراف کمک کرده تا منابع و مصارف ارزی در کشور مدیریت شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در سال 97 منابع ناشی از فروش نفت، تقریبا بیش از بودجه کشور در سال جاری بوده است، افزود: با توجه به تحقق منابع ارزی از نفت به واسطه فروش و افزایش قیمت طلای سیاه در ماه های ابتدایی سال، منابع ارزی در این بخش با شرایط خاصی روبه روست؛ از این روی، دغدغه ای در این بخش وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه نوسانات بازار ارز در روزهای پایانی سال 2018 به دلیل تسویه حساب شرکت ها رخ داد، افزود: در روزهای اخیر، بیشتر التهابات بازار ارز ناشی از عوامل خارجی است و به واقعیت های اقتصادی ایران ارتباطی ندارد. تحلیل ها حاکی از این است که نرخ ارز باید همچنان کاهشی باشد و آثار ناشی از آن باید در بهبود شرایط، تقویت و افزایش ارزش پول ملی تأثیر بگذارد.

شهاب نادری، دیگر عضو کمیسیون اقتصادی با اشاره به هشدار رئیس کل بانک مرکزی به نوسان‌گیران مبنی بر اینکه منتظر اقدام بانک مرکزی در بازار ارز باشید، گفت: دلالان با فضای تبلیغاتی می خواهند این گونه در جامعه القا کنند که قیمت دلار و کالاها در جامعه افزایش می یابد و بر این موج سوار شده و قیمت ها را افزایش داده و سود خود را کسب کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه مردم نباید ریسک کرده و فریب دلالان را بخورند چراکه همانند گذشته متضرر می شوند، افزود: بانک مرکزی به دلالان و سوءاستفاده گران بازار ارز به درستی هشدار داده است، چراکه پیش بینی می شود کاهش قیمت ارز در روزهای آینده رخ دهد و حرف هایی که امروز توسط فرصت جویان و دلالان در فضاهای مجازی مطرح می‌شود، به واقعیت تبدیل نمی شود.

نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه دلالان و سوءاستفاده گران با بزرگنمایی ها، سرنوشت بازار ارز را به رد یا قبول پالرمو و ایجاد SPV گره می زنند، اظهار داشت: این افراد با این بهانه‌ها می خواهند کسب و کار خود را با فروش با نرخ بالا، رونق دهند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: قیمت دلار باید در حدود نرخ دلار در بازار ثانویه باشد و دلار ۸ هزار تومانی نیز براساس مؤلفه های اقتصادی گران است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳۸
هومن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
برادر تحلیل درست بنویس اقتصاد ما کجاش درسته که میگید دلار 8 تومان همه چیز رو به آسمونه کالای تو بازار با دلار 2 تومان فروش میره در ثانی ارز خیلی کم شده و مردم چاره ای ندارند به جز حفظ ارزش داراییهاشون به دلار و طلا نرخ بهره بانکی پایینه و بورس هم که هرروز افت داره مسکن هم که قابل خرید نیست . حالا ما هی شعار بدیم دلار هشت تومانی گرونه .
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
به جاش خودمان چندین ماهواره هوا کردیم که مزارع را نشان میدهد و کیک زرد داریم که همه مردم خوشحال و سیر و سالم و در رفاه و آزادی و استقلال و اسلام هم کاملا سایه عدالت علی ع بر تمام کشور سایه انداخته و همه دنیا حسرت ما را میخورند
ناشناس
| United States of America |
۲۱:۰۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
عوضش امنیت داریم.زیبا نیست؟البته نه امنیت غذایی نه امنیت کاری نه امنیت اقتصادی.حالا منظور از امنیت صدا و سیمایی که میگن چیست خدا داند.
ناشناس
| Germany |
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
علی جان مردم نان که ندارند ولی کیک زرد دارند ،پس از این ببعد کیک زرد میخوریم!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
به خدا مسئولین یا خوابند یا خودشان را به خواب زدند. اگر راست می گویند طبق گفته های خودشان یک رفراندوم برگزار کنند ببینند چند درصد مردم از عملکرد راضی است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
فعلا که تمام جنس ها رو دارن با دلار ۲۰ هزار تومانی به ملت عرضه میکنن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
من امروز 12800 دلار خریدم، بابا این چه مملکتی اخه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
گرون خریدی زیر 12000 تومنه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
امیدوارم مسئولان متوجه باشند این توروم وحشتناک چه بلایی بر سر زندگی مردم عادی می آورد و مشکل فقط دلار و سکه نیست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
عزیز من مسئولان کاملاً متوجه اند! چون که خودشون این بلا رو دارن سر مردم میارن!

!
فضول
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
ما هم میدانیم که دلار باید حتی کمتر از 5 هزار توامن باشد اما نمیدانیم که چرا مسئولان با دانستن این موضوع هیچ کاری برای مهار نرخ ارز نمیکنند و به راحتی اجازه میدهند همه قیمتها با دلار 15 هزار تومانی تعیین شود؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
دولت برا ی در امد ارزی هزینه چندانی نمی پردازد.پس دلارش را هر چقدر گرانتر بفروشد سود کرده است.
ناشناس
|
Germany
|
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
آخه مشکل اینه الان اقتصاد ما بجای مولفه اقتصادی تمام و کمال داره از مولفه سیاسی و مخصوصا سیاست ظریف خارجه تاثیر میگیره! ظرافتی که در سیاست خارجه است باعث شده اوضاع دلار خوب نباشه!
پاسخ ها
سراب
| Singapore |
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
مرزها رو جابجا کردی
سیاست خارجی ما دست ظریفه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
ای آقا جان، شما دلار رو بیارید روی 9 تومان، و بذارید یکی دوسال روی همین 9 تومان بماند، والا ما راضی هستیم، دعای خیر هم پشت سر شماست. 8 تومان هم نمیخوایم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
ما چه ملت گلی هستیم دلار ۳۸۰۰ شد ۱۲ مردم ما هم راضی هستند بشه ۹ تومان
اصولا در ایران ور مورد اقتصاد این شکلی هست که کارشناسان می گویند به مرگ بگیر تا به طب راضی بشوند
اگه خواستید دلار رو بکنید ۲۰ هزار تومان باید یک لحظه دلار رو رو ۴۰ بیارید بعد مردم عزیز ایران می گویند اگه دلار رو ۲۰ بیاد دعایتان هم میکنیم
ناشناس
|
United States of America
|
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
بانک مرکزی عمدا ارز را بالا می برد و بعد از جبران شدن کسری بودجه ارز را پایین می آورد و همانطوریکه رئیس بانک مرکزی گفته در موقع مقتضی تدابیر پیش بینی شده را عملیاتی خواهد کرد و این بانک زمان و نوع مداخله را بانک مرکزی تعیین می‌کند، نه فضا سازی دلالان و فرصت جویان.
از زمانی که ارز گران شده این چندمین بار است که بانک مرکزی دلار را بالا و پایین کرده و به راحتی مردم را گرفتار و بدبخت کرده است اگر عملکرد بانک مرکزی شفاف است چرا برای کاهش ارز زمان و مداخله تعیین می‌کند
همانند گذشته بانک مرکزی اینبار نیز دلار را تا ده هزارتومان پایین آورده و بعد از جمع آوری ارز از بازار مجددا روند افزایشی ارز و طلا را بالا خواهد برد
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
اینکه دلالان دارن موج سواری میکنن شکی درش نیست
ولی چند تا موضوع مهم رو فراموش نکنید
بزرگترین منابع ارزی کشور چیست ؟
مگر غیر از نفت و گاز و فرآورده های آن هست ؟
سوال دوم ، صاحب این ها کیست ؟
با پاسخ به این سوالات میشه فهمید که قیمت گذار اصلی ارز ، دولت و شبه دولت هست
اگر اینطور نبود با اعدام سلطان ها الان باید مشکلات ارز حل میشد

مساله بعد قوانین مالی بین المللی هست

و یکی از بزرگترین نمود هاش پولشویی هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
تا اخر سال در همین قیمت ها نگه دارید تا خروج ارز برای سفرهای نوروزی کمتر شود و در اوایل سال اینده قیمت را کاهش دهید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
چشم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
باشه چشم. اگه میتونستن قیمت ارزو کنترل کنن که وضعیت این نبود آخه!
ناشناس
| Germany |
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
چشم، فرانیش دیگه ندارید؟!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟