ته چین؛

تکنیک پوست کندن پیاز بدون جاری شدن اشک چشم

کد خبر: ۸۷۵۱۱۷
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۲ 03 February 2019
تعداد بازدید : 4726
کد خبر: ۸۷۵۱۱۷
|
۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۲ 03 February 2019
|
14224 بازدید
بازدید 14224
پیاز یکی از مقوی‌ترین و سم‌زداترین مواد غذایی است و کمتر غذایی را می‌شود پیدا کرد که پیاز جزوی از آن نباشد. اما در کنار همه ویژگی‌ها و صفت‌ها خوبش، پیاز یک مشکل بزرگ دارد. آن هم این است که به وقتی آن را پوست می‌کنیم، چشمانمان را می‌سوزاند و اشک چشم را در می‌آورد و چشمانمان را می‌سوزاند. خبر خوب این است که این مشکل راه حلی دارد و این راه حل نیز بسیار ساده و آسان است. نحوه حل این مشکل را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری