ته چین؛

طرز تهیه سربی انگور بسیار خوش‌طعم

کد خبر: ۸۷۵۱۲۸
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۱ 03 February 2019
تعداد بازدید : 2403
کد خبر: ۸۷۵۱۲۸
|
۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۱ 03 February 2019
|
7883 بازدید

 

مواد لازم
680 گرم انگور کندری
یک عدد لیمو شیرازی
شربتی ساده(نصف شکر، نصف آب)
مقداری گردو
یک چهارم پیمانه آب

بازدید 7883
انگور به عنوان ملکه میوه ها مشهور است و به سه نوع براساس رنگ قرمز، سبز، و سیاه آبی طبقه بندی می‌شود. این میوه لذیذ نه تنها مزه خوبی دارد بلکه بسیار مفید و حاوی ویتامین ث است. انگور شکر ساده ای است که انرژی فوری و آنتی اکسیدان ها را فراهم می‌کند که ضد التهاب هستند. سُربــِـی که گاهی در فارسی بطور تحت‌اللفظی (و احتمالاً با عنایت به تلفظِ ایتالیایی آن) «سوربت» نوشته و خوانده می‌شود، نوعی دسر میوه‌ای یخی است که از آب، شکر و عصاره یا پوره میوه‌ها تهیه می‌شود. این دسر طعم بی‌نظیری دارد و در عین حال برای روزها گرم تابستانی بسیار مناسب، خنک کننده، سرحال کننده و طراوت بخش است. در این ویدیو طرز تهیه سربی انگوری بسیار خوشمزه‌ای را خواهید آموخت.
اشتراک گذاری