ته چین،

دستور پخت میگو مراکشی با کوسکوس نرم

کد خبر: ۸۷۵۱۴۰
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۴ 03 February 2019
تعداد بازدید : 806
کد خبر: ۸۷۵۱۴۰
|
۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۴ 03 February 2019
|
8420 بازدید

مواد لازم:
6 عدد میگو (شاه میگو صورتی)
دو تا سه شاخه رزماری
دو حبه سیر
یک بند انگشت زعفران
نمک به میزان لازم
یک قاشق چای‌خوری پاپریکا دودی
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو عدد پرتغال
150 گرم کوسکوس (بلغور عربی)
دو عدد جوانه بلند مارچوبه
یک عدد ساقه کرفس
یک سوم فلفل دلمه قرمز
یک عدد کدو زرد (سبز هم قابل استفاده است)
یک عدد فلفل قرمز تند
یک عدد رازیانه
کمی نعنا
سه عدد پیازچه
یک عدد لیمو
کمی ماست
یک عدد انار

 

بازدید 8420
کوسکوس یا بلغور عربی غذایی محبوب در بسیاری از کشورهای عربی و شمال آفریقا است. در جنوب ایتالیا و به ویژه سیسیل نیز جزو غذاهای پرکاربرد و محبوب است. در تهیه این غذا از سمولینای گندم و آرد گندم استفاده می‌شود. ترکیب میگو ، کوسکوس درکنار هم بی‌نظیر است. این غذا اصالتی افریقایی – مراکشی دارد. دستور پخت این غذا بسیار مفید و لذیذ مراکشی را در این ویدیو فراخواهید گرفت.
اشتراک گذاری