«مرکز امنیت نوین آمریکا» پیشنهاد داد؛

۱۲ اصل راهنما برای واشنگتن جهت مهار ایران/ از حفظ کانال‌های ارتباطی تا حفظ شالوده تحریم‌ها در بلندمدت

«مرکز امنیت نوین آمریکا» (the Center for a New American Security) در مطلبی 12 اصل راهنما برای سیاست خارجی آمریکا در برابر ایران را پیشنهاد داده است. نویسندگان این مطلب بر این باورند که منافع آمریکا از ماندن در برجام و ادامه حضور نیروهای آمریکا در سوریه بهتر تأمین می شد؛ اما اکنون در وضعیت جدیدی هستیم و فرض بر این است که آمریکا دیگر به برجام بازنمی گردد و از تصمیم خود برای خروج نیروها از سوریه عقب نشینی نخواهد کرد.
کد خبر: ۸۷۵۱۴۷
|
۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۰ 02 February 2019
|
10590 بازدید
|

در دو سال گذشته، آمریکا به رهبری دونالد ترامپ و با نقش آفرینی تندروهای ضد ایرانی همچون جان بولتون و مایک پمپئو، اقدامات زیادی برای تسلیم تهران و تحمیل خواسته های واشنگتن به ایران انجام دادند.

به گزارش «تابناک»؛ خروج از برجام و احیای تحریم های یکجانبه علیه ایران را باید مهم ترین این اقدامات دانست. در این میان، واشنگتن تحرکات جدیدی نیز در سطح منطقه و خارج از منطقه برای اجماع سازی علیه ایران آغاز کرده که برگزاری کنفرانس ورشو در لهستان بخشی از آن است.

در همین زمینه، «مرکز امنیت نوین آمریکا» (the Center for a New American Security) در مطلبی دوازده اصل راهنما برای سیاست خارجی آمریکا در برابر ایران را پیشنهاد داده است.

نویسندگان این مطلب بر این باورند، منافع آمریکا از ماندن در برجام و ادامه حضور نیروهای آمریکا در سوریه بهتر تأمین می شد؛ اما اکنون در وضعیت جدیدی به سر می بریم و فرض بر این است که آمریکا دیگر به برجام بازنمی گردد و از تصمیم خود برای خروج نیروها از سوریه عقب نشینی نخواهد کرد.

هدف اعلام شده از سوی کاخ سفید این است که ایران را وادار کند، با پذیرش یک توافق جدید پای میز مذاکره بنشیند؛ توافقی که نه تنها فعالیت های هسته ای و موشکی ایران را در می گیرد، بلکه سایر فعالیت های «بی ثبات کننده» این کشور را نیز شامل می شود.

12 اصل راهنما برای واشنگتن جهت مهار ایران/ از حفظ کانال های ارتباطی تا حفظ شالوده تحریم ها در بلندمدت

اگر دولت آمریکا برای مهار ایران جدی است، باید یک سیاست هوشمند، عملگرایانه و بردبارانه در پیش گیرد. در همین راستا، دولت فعلی آمریکا باید دوازده اصل را برای مهار ایران در نظر گیرد؛

  1. می‌بایست در گفتار و رفتار مشخص شود که استراتژی ایالات متحده تغییر رژیم نیست، بلکه یک اقدام بزرگ برای تجارت بزرگ است و منافع ایران برای رسیدن به یک توافق جدید را تقویت می‌کند.
  2. همزمان با باز نگه داشتن کانال‌های ارتباطی با ایران، گفت وگو در سطح مقامات بلندپایه دو کشور پیگیری شود.
  3. فضایی مهیا شود که در آن جمهوری اسلامی همچنان به محدودیت‌های هسته‌ای و معیارهای شفافیت‌زای برجام پایبند بماند.
  4. مجموعه‌ای از گزینه‌های راستی آزمایی برای جلوگیری از فعالیت‌های هسته‌ای ایران که از اهمیت بیشتری برخوردارند، توسعه یابد و زمینه برای ایجاد یک راهکار بلندمدت و واقع‌بینانه برای چالش هسته‌ای ایران فراهم شود.
  5. محدودیت‌هایی واقع‌بینانه در مورد برنامه موشکی ایران پیگیری و تلاش‌های معطوف به منع اشاعه تسلیحاتی این کشور نیز تقویت شود.
  6. با برجسته‌سازی فعالیت‌های نامشروع غیرهسته‌ای ایران، از سیاست تحریم‌ها و سایر ابزارها برای به حداکثر رساندن فشار بر جمهوری اسلامی استفاده شود.
  7. از تأثیرات منفی تحریم‌های یکجانبه آمریکا بر اقتصاد ایالات متحده کاسته و شالوده تحریم‌های مؤثر بر ایران نیز در بلندمدت حفظ شود.
  8. همکاری نزدیک‌تری با متحدین عرب به منظور مقابله با جنگ‌های نامنظم ایران صورت گیرد.
  9. در سوریه خروج نیروهای ایالات متحده به گونه‌ای مدیریت شود که اولویت با جلوگیری از ظهور دوباره داعش باشد و در عین حال، دستاوردهای ایران نیز تا حد ممکن محدود شود.
  10. نوعی صبر استراتژیک در لبنان پیگیری شود تا بتوان به آرامی نفوذ حزب‌الله را به واسطه فراهم کردن جایگزین‌های مناسب متوقف کرد.
  11. می‌بایست به عراق نوعی تعهد شفاف و بلندمدت داد.
  12. به عربستان سعودی در مورد یمن یک انتخاب شفاف را پیشنهاد داد: درگیری بیشتر ایالات متحده به ازای تغییر اساسی در نحوه پیشبرد جنگ یا پایان دادن به حمایت‌های آمریكا.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۹
انتشار یافته: ۱۱
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
من فکر می کنم خود نگارندگان هم نفهمیده اند که چه می خواهند و بندهای 12 گانه جمع اضداد و بیان ارزوها توام با واقع گرایی نسبی است که در زمان اوباما هم دنبال می شد ولی با بلاهت دارو دسته ترامپ به نتیجه نرسید مثلا وقتی می گوید کنترل معقول برنامه موشکی ایران یعنی نگارنده می داند که ایران در منطقه ای که مملو از تسلیحات تهاجمی است هرگز توان موشکی خود را رها نمی کند و مثلا باید به محدود شدن برد موشک ها تا 2000 کیلومتر اکتفاء کرد که الان هم همینطور است پس ذکر مجدد این داستان احمقانه است.یا اینکه برنامه اتمی ایران در محدوده صلح امیز حفظ گردد دقیقا دکترین ایران در برجام است پس برنامه غیر متعارفی را که اصلا وجود ندارد چگونه می توان محدود کرد پس فقط گزافه گویی است.متحدان عرب امریکا هم ظرفیت عمل مشخصی دارند که با آن نه می توانند در لبنان تاثیر گزار باشند و نه در سوریه و نه در یمن و باز گفتن مطالب ناممکن امری عبث است.در مجموع نگارندگان همانطور که خودشان گفته اند جزء برجامیون دوران اوباما هستند که می خواهند دکترین برجامی اوباما را با دکترین قلدر ما ابانه ترامپ پیوند دهند که امری محال است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
والله ناراحتی و عصبانیت من از تحریم ها و دشمنی آمریکا نیست از موارد زیر است :
_ مسئولانی که فرزندانشان در آمریکا و اروپا اقامت دارند
_ مسئولانی که اختلاس کرده و میکنند اما مجازات نمیشوند
_ مسئولانی که کشورهای همجوار و غیره و ذلک را به مردم وطن اولویت میدن
_ مسئولانی که کاسبان تحریم ها شده اند
_ مسئولانی که سن آنان دوبرابر جوانان بیکار است اما بازنشسته نمیشن
_ مسئولانی که همه بستگان و دوستانشان را در پست های دولتی نصب کرده اند
_ مسئولانی که دروغ میگن و حرافی میکنند و شعارهای توخالی میدن
_
_..
_
...
و از همه مهمتر مردمی که به این مسئولان رای داده اند. !!!!
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
دلمان برای مردم بی گناه یمن می سوزد که روزانه قربانی سیاست های ، سیاسمت مدارن می شوند... کاش می شد کاری کار .... و ای کاش سازمان ملل یا شورای امنیتی منصف وجود داشت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
تمام شد ان دوران و کم کم باید برگردین به قاره خودتان و گاو چرانی بکنید همان طوری جدتون روباه پیر عقب نشینی کرد و ضعیف شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
باشه ان وقت چه کسی شما را مهار می کند ؟
چه خواب های قشنگی هم می بینند این ها و همش هم دارند از ایران ضربه می خورند و کابوس ایران می بینند و کاری هم در منطقه نمی توانند در بلند مدت علیه ایران انجام دهند و هر کاری هم که می کنند پاسخ ایران پشتش است مانند لبنان و سوریه و یمن و عراق و افغانستان و....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
به نظر من با اینکه. پیشنهاد از سمت دشمن هست ولی منصفانه هست.البته باید میگفت شعار مرگ بدیم یا نه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
شما دوست ایران هستید یا رفیق آمریکا؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
دولت و روحانی و امور خارجه چکارس؟؟؟

دولت عامل اصلی تحریم
علی قزوینی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
12 اصل راهنما برای سیاست خارجی آمریکا در برابر ایران را شما شک نداشته باشید از درون ایران همان وامانده فتنه 88 گرا داده اند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
چیز تازه ای نیست
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟