نجات ۱۵ گردشگر عمانی گرفتار در سیلاب بندرچارک

کد خبر: ۸۷۵۶۵۸
|
۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۸ 04 February 2019
|
4188 بازدید

بخشدار بخش شیبکوه شهرستان بندرلنگه از نجات جان 15 گردشگر عمانی گرفتار درسیلاب بندرچارک خبر داد و گفت: با حضور به موقع نیروهای امدادی این گردشگران که با یک دستگاه اتوبوس عازم شیراز بودند، نجات یافتند.

به گزارش «تابناک»، فواد مرادزاده در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: به دنبال بارش شدید باران در ساعات ابتدایی یکشنبه شب، اتوبوس حامل این گردشگران در آب نمای جاده بندرچارک که به دلبل سیلاب به زیر آب رفته بود، متوقف می شود.

وی تصریح کرد: نیروهای امدادی مسافران را با استفاده از یک دستگاه لودر از سقف اتوبوس ، خارج و اتوبوس را تخلیه کردند.

بخشدار بخش شیبکوه بندرلنگه با اشاره به اینکه آب نمای بندرچارک از جمله نقاط حادثه خیز است، گفت: با توجه به شرایط جوی حاکم بر منطقه، باید رانندگان متردد در این مسیرها جوانب احتیاط را رعایت کنند.

اقصی نقاط استان هرمزگان از اواخر شنبه هفته جاری به دنبال فعالیت یک سامانه جوی که از غرب استان وارد شده، شاهد بارش باران هستند.

طبق اعلام و هشدارهای هواشناسی با توجه به شدت فعالیت این سامانه، احتمال وقوع آب گرفتگی ، طغیان رودخانه های فصلی و مسیل ها وجود دارد.

طبق اعلام هواشناسی این سامانه روز سه شنبه از استان هرمزگان خارج می شود.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟