مواد لازم:
ده گرم رشتهها آگار آگار
180 میلیلیتر آب اضافه کنید
یک پیمانه شیر نارگیل
2 برگ پاندانوس
سه قاشق غذاخوری شکر
تکهها خرد شده 2 انبه
نصف پیمانه آب پرتغال
سه قاشق غذاخوری شکر
در این ویدیو با استفاده از مواد متفاوت طرز تهیه یک ژله خوشمزه نشان داده میشود. در این ژله از رشتههای آگار آگار که از جلبک قرمز گرفته شده اند و برگ های کاج پیچی استفاده میشود تا طعمی متفاوت و لذیذ را فراهم آورد. طرز تهیه کیک ژلهای انبه و نارگیل با مواد آسیایی را ببینید.