ته چین؛

طرز تهیه استیک همراه با زیباترین بشقاب آرایی

کد خبر: ۸۷۶۰۶۰
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۰ 06 February 2019
تعداد بازدید : 808
کد خبر: ۸۷۶۰۶۰
|
۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۰ 06 February 2019
|
7123 بازدید

مواد لازم برای استیک:
یک تکه گوشت راسته
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
برای بشقاب آرایی:
پوره فلفل زرد و سس خردل:
4 تا 5 عدد فلفل دلمه زرد
یک حبه سیر
دو قاشق غذاخوری سس خردل دیژون
نمک به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
پوره فلفل دلمه قرمز و ماهی آنچووی:
4 تا 5 عدد فلفل دلمه قرمز
یک عدد قوطی کنسرو ماهی آنچووی (5 فیله)
پوره فلفل دلمه سبز با جعفری و کاپاریس:
4 تا 5 عدد فلفل دلمه سبز
3 قاشق غذاخوری کاپاریس
دو دسته جعفری
پودر ریحان:
سیصد میلی‌لیتر روغن زیتون خیلی سرد
دو دسته ریحان
مالتودکسترین(افزودنی غذایی)
چیمیچوری:
یک عدد فلفل زرد، قرمز و سبز
یک قاشق سیر
یک عدد لیمو
یک بند انگشت نمک
روغن زیتون و فلفل سیاه به میزان لازم

سه عدد کروسچی (فلفل‌ خشک شده زیر آفتاب)

بازدید 7123
استیک یکی از لذیذترین و پرطرفدارترین غذاها در سراسر جهان است. اما در این ویدیو تنها دستور پخت استیک به نمایش گذاشته نشده است. دستور پخت استیک معمولی را می‌توان در ده‌ها ویدیوی دیگر تابناک مشاهده نمود اما آموزش بشقاب آرایی برای استیک را در هر جایی نمی‌توان یافت. در این ویدیو به کمک پوره فلفل دلمه‌های رنگارنگ بشقاب آرایی به زیباترین شکل ممکن انجام شده است.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟