ته چین؛

طرز تهیه پاستا سیسیلی

کد خبر: ۸۷۶۳۶۷
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۹ 12 February 2019
تعداد بازدید : 2197
کد خبر: ۸۷۶۳۶۷
|
۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۹ 12 February 2019
|
11904 بازدید

مواد لازم:
سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
کمی آب
6 تا 7 فیله ماهی آنچوی
یک حبه سیر
پنج تا شش قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری دانه کاج و کشمش
دو قاشق چای‌خوری شکر
مقدار زیادی فلفل
پن‌گراتاتو (نوعی آرد سوخاری ترد با طعم سیر)
پاستا مارگریتا

 

بازدید 11904
در هر قسمت از ایتالیا پخت غذا‌ها و به ویژه پاستاها متفاوت است. دانستن اینکه چند نوع پاستا در ایتالیا و در شهر‌ها مختلف وجود دارد به اندازه کافی حیرت آور است ولی جالب‌تر این است که سس‌های پاستا‌ها نیز بسیار متنوع و متفاوتند. در این ویدیو دستور پخت پاستا مارگریتا با ماهی آنچُوی را فرا می‌گیرید. این پاستا، یک پاستا سیسیلی اصیل است و طعم عالی دارد.سس این پاستا با گوجه، ماهی آنچوی،سیر،روغن زیتون،دانه کاج و کشمش درست می‌شود. دستور پخت این پاستا فوق‌العاده را در این ویدیو مشاهده خواهید کرد.
اشتراک گذاری