ته چین؛

طرز تهیه ژله مایع و روان شیر بدون کره

کد خبر: ۸۷۷۸۲۸
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۰ 14 February 2019
تعداد بازدید : 908
کد خبر: ۸۷۷۸۲۸
|
۲۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۰ 14 February 2019
|
4853 بازدید

مواد لازم:
پانصد گرم شیر بدون کره کم چرب
دو و نیم گرم سدیم هگزامتافسفات
پنج گرم سیترات سدیم
پنج گرم نمک
پنج گرم ژلان گام کم آسيل

بازدید 4853
شیر بدون کره یا آب‌دوغ یا دوغاب گونه‌ای نوشیدنی است که پس از گرفتن کره از شیر یا خامه بدست می‌آید. در این ویدیو طرز تهیه ژله مایع و روان شیر بدون کره را فرا خواهید گرفت. به دلیل مایع بودن این ژله می‌توانید استفاده‌ها گوناگونی از آن ببرید من جمله تزئین غذاها، کیک‌ها و غیره.
اشتراک گذاری