به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، حامد ملکزاده کارشناس سیاست خارجی در نشست بررسی پیامدهای قبول شروط FATF گفت: معتقدم که ما نیازی نداریم که در مورد بسیاری از موضوعات شبیه FATF و SPV غلو یا حتی سیاه نمایی کنیم در واقع اگر متن، شرح و تحلیل اسناد را ضرب در یک تجربه نگاری کنیم که هم تجربه داخلی ما و هم مربوط به بسیاری از کشورها است، به خوبی به اصل جریان میرسیم، زیرا تصمیم گیری در خصوص عاقبت اندیشی این اسناد کار را سخت میکند.
وی ادامه داد: باید بپذیریم کشور در وضعیتی ویژه قرار گرفته و تصمیم گیری از سوی مسئولان درباره کنوانسیونها و معاهدات کار سادهای نیست، البته صحبت کردن درباره CFT, پالرمو و ... به معنای این نیست که چنین اسناد و معاهداتی برای کشور تبعات ندارد، بلکه باید در مورد میزان تبعات آن صحبت شود.
این کارشناس مسائل سیاسی، همچنین با تاکید بر اینکه باید مراقبت بود تا مسئولان را روبهروی جایگاههای ارزشی انقلاب اسلامی قرار ندهیم، افزود: حتما بسیاری از مسئولان ما دلسوز جمهوری اسلامی ایران هستند و نسبت به سرنوشت آن احساس مسئولیت میکنند و هدف از تشکیل جلساتی در این ارتباط باید بر مبنای این باشد که چقدر میتوانیم مسئولان جمهوری اسلامی را کمک و پشتیبانی فکری کنیم.
ملک زاده یادآور شد: راهپیمایی ۲۲ بهمن برای همگان پیام روشنی داشت و آن مقاومت مردم ما در برابر سختیها بود، اما روی دیگر این پیام این بود که جمهوری اسلامی ایران بالاخره نسبت به دیپلماسی دینی و بین المللی خودش تصمیماتی جدی بگیرد و این تصمیمات تابع دلسوزی و میزان تعصب مسئولان به این نظام است.