نمایده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی ضمن محکوم کردن حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان ابعاد این عملیات را بررسی و خطاب به حامیان این تروریستها و اشرار تاکید کرد که انتقام خون شهدای پاسدار را میگیریم.
به گزارش «تابناک» علی کرد در گفتگو با ایسنا، ضمن محکوم کردن حادثه تروریسیتی سیستان و بلوچستان برای شهدای پاسدار این عملیات تروریستی علو درجات را از پیشگاه خداوند خواستار شد و با ابراز تأسف و بیان تسلیت به خانواده شهدای این حادثه گفت: این عمل بسیار ناشایست و ضد انسانی بود، حادثه شب گذشته در جاده سراوان_خاش به زاهدان و در حوزه فرمانداری زاهدان رخ داد. گروههای معاند نظام، اشرار و تروریستها از حامیان خود در آن سوی مرزها پول و دلار دریافت میکنند تا برنامههای تروریستی و انتحاری در مرزهای شرقی ایران ایجاد کنند.
وی افزود: این افراد برای ایام الله دهه فجر و روز ۲۲ بهمن برنامههای خرابکارانه و تروریستی داشتند که با هوشیاری نیروهای مسلح مستقر در مرزها و هوشیاری مردم نتوانستند کاری از پیش ببرند، اما این تروریستها بعدد از این ناکامی باید به حامیان خود در قبال پولهایی که دریافت کرده بودند گزارش میدادند؛ بنابراین هنگامی که اتوبوس حامل عزیزان سپاه در جاده از سراوان قصد عزیمت به زاهدان را داشتند خورویی حامل مواد منفجره در نقطه کور مخابراتی و کم تردد این جاده از اتوبوس سبقت میگیرد، فاصلهای را طی میکند و باز میگردد و شاخ به شاخ با اتوبوس برخورد میکند که در نتیجه این حادثه موجب انفجار خودرو و اتوبوس میشود.
وی با اشاره به تعداد پاسداران انقلاب اسلامی و سربازان حاضر در اتوبوس مذکور افزود: تعدادی از این عزیزان به درجه رفیع شهادت نائل شده و عدهای دیگر مجروح میشدند، به محض وصول این خبر، که موجب تالم و تأثر مردم سیستان و بلوچستان شد، تمهیدات لازم و برنامههای لازم برای قفل شدن مرزها با حضور نیروهای مسلح و مردم انجام شد، همچنین تشکیل جلسات شورای تأمین در استانداری و در سراسر فرمانداریهای استان برنامه ریزی شد. همچنین از مجربترین تیمهای پزشکی کشور به بیمارستانهای مجهز استان همچون بیمارستان خاتم و امام علی اعزام شدند و در حال مداوای مجروحان و مصدومان هستند.
نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اکنون تعقیب و گریز، بررسیهای لازم نسبت به عوامل این حادثه و شناسایی عاملین و حامیان آنها درحال انجام است، حتماً عدهای این افراد را در داخل مرز حمایت کردند که جست و جوی این حامیان هم ادامه دارد. انشاالله سرنخهایی به دست آمده و حامیان آنها در داخل مرز و آن سوی مرز شناسایی خواهند شد.
وی در خصوص این حادثه با بیان اینکه «من بارها در صحن علنی مجلس در این خصوص به وزارت امور خارجه تذکراتی داده بودم و برقراری امنیت دیپلماسی پایدار را در مرزها خواستار شده بودم» ابراز عقیده کرد: وزارت امور خارجه به وظایف خود در مرزهای شرقی عمل نمیکند. به آقای ضریف مجدداً هشدار میدهم که در اسرع وقت تشکیل جلساتی با حضور همتای خودشان در پاکستان، سفیر ایران در پاکستان و سفیر پاکستان در ایران را در مرزها مورد توجه قرار دهند. ایشان باید از دولت پاکستان، نیروهای امنیتی و همتای خودشان در پاکستان بخواهد نقاط آلوده نا امنی در نزدیک مرزهای ما را مخصوصاً در کوههای بلوچستان که تیمهای تروریستی در آن مستقر هستند و از سوی ارتش پاکستان حمایت و به سوی مرزهای ما هدایت میشوند را مورد توجه قرار دهند.
وی اظهار کرد: این حادثه سنگین بود، ولی پیامی برای ما به همراه داشت، این موضوع موجب شد بیشتر بیدار باشیم و یک وحدت بیشتری میان اقوام مختلف به وحود بیاید و همچنین برنامههای خوبی برای نظارت بر مرزها ایجاد شود، انتقام شهدا را به زودی از معاندین و تروریستها خواهیم گرفت، اگر کشور همسایه حق قانونی بین المللی را رعایت نکند مردم و هم نیروهای مسلح مجبور میشوند از مرزها عبور کرده به مکان تیمهای تروریستی در آن سوی مرزها رفته و این تروریستها را از بین ببرند، قطعاً دشمنان ملت ایران و اسلام باید بدانند اگر ما شهید دهیم بیدارتر خواهیم شد، در این ۴۰ سال مردم ایران و مرزداران اثبات کردند که ابران دوست و وطن دوست هستند.
کرد در پایان تاکید کرد: آنها سپاه با افتخار پاسداران را به دلیل خدمات با ارزشش نشانه گرفتند، سپاه با اقدامات انسان دوستی و ایران دوستی در جنوب شرقی در برقراری بیمارستانهای صحرایی، ساخت فضاهای آموزشی، راهسازی، ایجاد زیر ساختهای عمرانی و تأمین سبدهای کالاهای حمایتی برای اقشار آسب پذیر، ایجاد اشتغال و ارائه تسهیلات به کشاورزان و رونق دامپروری و کشاورزی، استخدام جوانان بلوچ در نیروهای زمینی سپاه موجب شده مردم بیشتر به نظام اسلامی اعتماد کنند، این اقدامات سپاه موجب خشم معاندین شده است. امروز سپاه ما هم محکمتر و هم قویتر در مرزها مستقر است.