رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: باید به این توجه داشته باشیم که در تأیید و تصویب پالرمو اگر نظری بدهیم آیا واقعاً آن چیزی است که اروپاییها از ما خواستهاند یا امر فراتری همچون FATF را از ما توقع دارند؟
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا در ابتدای جلسه امروز آیت الله آملی لاریجانی بر تلاش مسئولان در جهت رفع مشکلات معیشتی و اشتغال مردم و رعایت مصالح و عزت کشور، تاکید کرد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تجلیل از حضور حماسی مردم در راهپیمایی و جشن چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، اظهار کرد: ما مطمئن هستیم این همت و عزم و حرکت الهی، حتماً مورد عنایات خاص حق تعالی بوده و خواهد بود، این راهپیمایی با شکوه خنثی کننده توطئههای آمریکا و اذنابش در منطقه است. هفتهها و ماهها و سالها بود که اینها با میلیونها دلار، تلاش کرده بودند همه رسانههایی که در اختیار دارند را بسیج کنند برای اینکه یاس و ناامیدی را به مردم تزریق کنند، با حرکت عظیم مردم این تلاشهای فریب کارانه و موذیانه، خنثی شد. این لطف عظیم الهی است که شکرگزار آن باشیم و از طرف دیگر باید توجه داشته باشیم آمریکا و اذنابش در دشمنی با جمهوری اسلامی و این ملت عظیم همواره در کمیناند، بنابراین باید هوشیاری بیشتر داشته باشیم و حرکات دشمن را رصد و توطئهها را با درایت و تدبیر خنثی کنیم.
آملی لاریجانی، تلاش برای حل مشکلات مردم را وظیفه مسئولان در نظام اسلامی خواند و گفت: مطلبی که بر ما مسئولین فرض است این است که این ملت شایسته هر نوع تلاشی است، مسئولینی که حالا نوبت خدمت آنهاست که با کار جهادی و تلاش، با حضور در صحنه، به فکر حل مشکلات این ملت باشند. این بصیرت عظیمی است که ملت ما حتی در روستاها توانستهاند بین کم کاری برخی از مدیران و آرمانهای انقلاب اسلامی، تفکیک قائل شوند. اگر نبود این تفکیک، در این اجتماعات عظیم، حضور پیدا نمیکردند. این بصیرت مردم که در این سطوح تجلی میکند، واقعاً باید مورد قدردانی باشد. مسئولین باید به برطرف کردن مشکلات مردم از قبیل: مشکلات معیشتی، اشتغال و دیگر مسائل توجه کنند و ان شاءالله امیدوارم این مسائل حل شود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: نکته دوم، تسلیت و تعزیت است به مناسبت شهادت جمعی از پاسداران عزیز وطنمان، که در حفظ امنیت مرزها، به شهادت رسیده اند. مقامات این عزیزان عالی است و رزق الهی نصیب آنها هست. از خداوند میخواهیم مقامشان را عالیتر بگرداند. به بازماندگان آنها صبر عنایت کند و مجروحان این حادثه هر چه زودتر بهبودی پیدا کنند. از مسئولین و مقامات نظامی و انتظامی و امنیتی کشور میخواهیم که پاسخ دندانشکنی به تروریستهای جنایتکار بدهند، جنایت کارانی که مورد حمایت سازمانهای امنیتی کشورهای منطقه و برخی کشورهای فرامنطقهای هستند. این را همه ما میدانیم و متأسفانه برخی کشورهای منطقه که این اعمال موذیانه را انجام میدهند، از شکستهایی که داشتهاند پند هم نمیگیرند و البته مطمئنیم که پاسخ دندانشکنی دریافت خواهند کرد. در هر حال جمهوری اسلامی، هیچگاه مسیرش را با این کارهای سخیف تغییر نخواهد داد.
وی افزود: نکته سوم، پیام مهم مقام معظم رهبری است که به مناسبت چهل سالگی نظام جمهوری اسلامی، منتشر شد. این پیام واقعاً پیام خاصی بود که انسان از متن این پیام احساس میکند که از متن صمیم وجود رهبری تراوش کرده و ایشان در کسوت پیر راه رفتهای که تمام این مسیر و پیچ و خمها را طی کرده، مشکلات را دیده و تحلیلهای روشن دارد و برای آینده مردم کشور خویش ترسیم روشنی میکند، با مردم سخن میگوید، مخصوصاً مخصوصاً جوانان و استعداد آنها و توان داخلی را مورد توجه قرار میدهد. ما امیدواریم که این پیام در مجامع مختلف، مورد بررسی قرار بگیرد، تحلیل شود و خصوصاً برای نسل جوان، تبیین شود اگر چه الحمدالله نسل انقلاب ما، فهیم هستند و خودشان به خوبی تحلیل میکنند و پیام را دریافت میکنند.
وی خاطر نشان کرد: نکته آخری که عرض میکنم مربوط به بحث لایحه پالرمو است. نکتهای که وجود دارد این است که ما در عین حال که باید مصالح کشور را رعایت کنیم، به نکاتی که از هر دو طرف مطرح میشود توجه بکنیم. باید به موضوع عزت مردم و عزت کشور هم توجه داشته باشیم. انسان احساس میکند که اروپاییها با وجود این تعویق و تعلیقی که در انجام کارهایشان تا الان داشتهاند در جریان اینستکس، نشان دادند چیزی که طلب میکنند فراتر از این حرفها است. ما باید به این مطلب توجه داشته باشیم که در تأیید و تصویب پالرمو اگر نظری بدهیم آیا واقعاً آن چیزی است که اروپاییها از ما خواستهاند یا امر فراتری همچون FATF را از ما توقع دارند؟ و جمهوری اسلامی، مجمع تشخیص مصلحت، مجلس و نهادهای دیگر آیا واقعاً مصلحت است که با این طلبهای قلدرمآبانه کشورهای غربی همراهی کنند؟ راهپیمایی عظیم مردم نشان داد که مردم برای عزت خودشان بسیار ارزش قائل هستند. ما نباید ارزشهای انقلاب را فراموش کنیم.
بر اساس این گزارش در این جلسه ادامه بررسی لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرایم سازمان یافته مالی موسوم به پا لر مو اختلافی بین مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان در دستور قرار گرفت. امروز وزیر امور اقتصادی و دارایی، معاون حقوقی رئیس جمهور و رئیس کمسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز حضور داشتند و اظهار نظرهای مبسوط تعدادی از اعضا مطرح گردید و با توجه به پایان وقت جلسه و ضرورت بحث و بررسی بیشتر در اطراف موضوع، ادامه مباحث به جلسه آتی مجمع موکول شد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.