مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: ما به شدت نیاز داریم که مشارکت دانشجویان را افزایش دهیم.
به گزارش مهر، به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، نشست دو روزه کارشناسان کانونهای فرهنگی دانشگاههای علوم پزشکی با حضور امیر للـهگانی مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت، محمد حسین مطهری رئیس کمیسیون طرح و مشاوره دانشجویی شورای عالی انقلاب فرهنگی و محمد هادی عسگری مدیرکل فرهنگی اجتماعی وزارت علوم برگزار شد.
محمد هادی عسگری مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: مکانیزم ارتباط اجتماعی، مکانیزم استدلالی است و ما در این زمینه به یک هسته نرم افزاری فعالیتهای فرهنگی نیاز داریم که شامل سه مولفه جلب مشارکت گسترده دانشگاهیان، قانون مندی فعالیتها و پاسخگویی مدیریت به دانشجویان و آنچه که دانشجویان از خود ساطع میکنند، است.
عسگری گفت: ما به شدت نیاز داریم که مشارکت دانشجویان را افزایش دهیم و بخشی از مشکلات اجتماعی، فرهنگی و مشکلات کلان عرصه فرهنگ وجود نگاههای یک سویه به حوزه فرهنگی است. مشکل دیگر ناهمگون بودن واکنش دانشگاهها به ایده است و دیگری ذهنیت دانشجویان است که کمتر میدانند که باید چه نوع برخورد و پوششی داشته باشند.
مدیرکل فرهنگی اجتماعی وزارت علوم تصریح کرد: متاسفانه در ساختار رسمی کشور، ساختار فرهنگی دانشگاهها به رسمیت شناخته نشده و به توانمندی دانشجویان اعتماد نمیشود. همچنین، در وهله اول باید کاری کنیم که دانشجویان به ما به عنوان کارگزاران فرهنگی اعتماد کنند.
وی، دانشگاه را قلب تپنده جامعه و معاونت فرهنگی دانشگاهها را قلب تپنده دانشگاه دانست و گفت: معاونت فرهنگی دانشگاه، معاونتی است که هم بتواند به سرنوشت جامعه و هم به اعتقادات دانشجو حساس باشد.
مدیرکل فرهنگی اجتماعی وزارت علوم خاطرنشان کرد: کانونهای فرهنگی یکی از بنیادیترین عرصهها برای ورود خلاقیت دانشجویان بوده که میتواند موجب نشاط دانشگاهیان و جامعه شود.
عسگری با تاکید بر آنکه باید به سمت دانشگاه نسل سوم برویم، گفت: ما باید دانشجو را مشارکت دهیم، چرا که این مهم در سرنوشت وی نقش به سزایی دارد و خلاقیت وی شکوفا میشود؛ همچنین، با انجام این مهم میتوان به مدیریت دانشگاه کمک کرده و مشکلات دانشگاه نیز برطرف شود.