معاون فضای مجازی دادستان کل کشور گفت: توجه جدی بانک ها به شناسایی تراکنش های مشکوک و گزارش به موقع آنها به مراجع قضایی بسیار حایز اهمیت است،
به گزارش مهر، جواد جاویدنیا معاون فضای مجازی دادستانی کل کشور ظهر امروز در نخستین نشست تخصصی پیگیری جرایم سایبری در حوزه بانکداری الکترونیک اظهار کرد: در شرایط امروز، بحث جرایم فضای مجازی گسترش روز افزون داشته است و با توجه به اینکه روز به روز نیازمندی مردم به فضای مجازی بیشتر میشود، مجرمان نقطه هدف خودشان را این فضا انتخاب کردند
وی افزود: یک موضوع مهم بحث تامین امنیت مبادلات الکترونیکی است که سامانه کاشف می تواند به این موضوع کمک کند ولی با تمام کارآیی بالایی که دارد یک اقدامی است که پس از وقوع جرم به کار می آید و شاید خیلی از مردم از وجود این سامانه باخبر نباشد.
جاویدنیا گفت: امروز ما با مطالبات جدی مردم روبرو هستیم که از ما سوال میکنند چرا امنیت ما را در فضای مجازی تامین نمیکنید؟ در یکی از شهرها فقط از ۵۰ نفر از طریق تماس تلفنی کلاهبرداری شده است.
وی ادامه داد: اگر بانک ها در عرصه فضای مجازی برای امن تر شدن فضایشان پیش قدم شوند بهتر می شود همکاری کرد. حتی برای گسترش صنعت الکترونیک کشور هم ما نیاز داریم که بانک ها بخشی از مسئولیت را بر عهده بگیرند.
جاویدنیا با اشاره به حاشیه های اخیری که برای سایت دیوار به وجود آمده بود گفت: مانباید انتظار داشته باشیم کسب و کارهایی مثل سایت دیوار خودشان کامل امنیت کاربران را حفظ کنند، تا کجا باید بخش خصوصی را مسئول کلاهبرداری از اقدامات مجرمانه برخی مردم بدانیم؟
جاویدنیا تصریح کرد: یک نکته ای که حایز اهمیت است توجه جدی بانک ها به شناسایی تراکنش های مشکوک و گزارش به موقع آنها به مراجع قضایی است، این امر می تواند از جرایمی مثل قمار و پولشوقی جلوگیری کند.
وی در پایان تاکید کرد: بحث جدی گرفتن حفاظت اطلاعات در بحث بانک ها یک موضوع مهم دیگر است که فرد کلاهبردار با دادن اطلاعات از حساب فرد اعتماد او را به دست می آورد و از او سوءاستفاده میکند و باید بانک ها از اطلاعات مشتریان خود با دقت تر از قبل حفاظت کنند.