گل‌محمدی:درپنالتی‌ها خوب نبودیم و بازی باپرسپولیس سخت بود

کد خبر: ۸۷۹۵۳۶
|
۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۹ 18 February 2019
|
4327 بازدید

سرمربی تیم فوتبال پدیده گفت: بازی مقابل پرسپولیس سخت بود و به همین خاطر نتوانستیم نمایش خوبی داشته باشیم.

به گزارش تابناک ورزشی، یحیی گل‌محمدی بعد از شکست مقابل پرسپولیس در جام حذفی در نشست خبری گفت: بازی خوبی بود. در مجموع، گل زدیم و خوب بازی را شروع کردیم اما روی یک کرنر گل خوردیم.

وی ادامه داد: بازی پایاپای بود و بازی سختی برای ما بود . پرسپولیس تیم قدرتمندی است و بازی مقابل هواداران این تیم بود و بازی سختی برای ما بود. بازیکنانم تشکر می‌کنم نمایش خوبی داشتند وغیرتمندانه بازی کردند و به تک تک آنها افتخار می‌کنم.

برانکو تاکید کرد: در پنالتی ها خوب کار نکردیم. به پرسپولیس تبریک می‌گویم که به دور بعد صعود کرد. در لیگ باید با تمام وجود بازی کنیم. تمام انرژی مان را برای بازی بعدی می‌گذاریم. این مسابقه را فراموش می‌کنیم و هرچند استحقاق صعود داشتیم.

سرمربی پدیده در مورد اینکه بازیکنانش آمادگی ذهنی تقابل با بیرانوند را نداشتند گفت: از ابتدای هفته روی ضربات پنالتی کار کرده بودیم. بازیکنانم تجربه زیادی نداشتند. این میادین تجربه خوبی برای بازیکنان است. در هر صورت بازیکنان زحمت خودشان را کشیدند.

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟