ته چین؛

روش تقسیم کردن و پرس‌بندی ماهی

کد خبر: ۸۷۹۶۸۰
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۰ 21 February 2019
تعداد بازدید : 249
کد خبر: ۸۷۹۶۸۰
|
۰۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۰ 21 February 2019
|
3727 بازدید
بازدید 3727
برش قسمت‌ها یا پرس‌های مجزا ماهی می‌تواند مشکل باشد. باید قبل یا بعد از پخت تقسیم و پرس‌بندی کرد؟جواب بستگی به این دارد که ماهی را می‌خواهید گرم یا سرد سرو کنید. در این ویدیو تقسیم و پرس‌بندی ماهی سالمون را هم قبل و هم بعد از پخت نشان داده می‌شود تا به این نتیجه برسیم که کدام بهتر است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟