ته چین؛

طرز تهیه گران‌ترین کباب لقمه

کد خبر: ۸۷۹۹۴۴
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۱ 23 February 2019
تعداد بازدید : 2511
کد خبر: ۸۷۹۹۴۴
|
۰۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۱ 23 February 2019
|
5725 بازدید
بازدید 5725
ورقه‌های طلا یکی از اجزای لوکس برای تزئین غذاست و هرچند در دنیا قیمت بالایی ندارد اما معمولاً پس از استفاده، قیمت غذا به شدت افزایش می‌یابد. اکنون طرز تهیه کباب لقمه را با استفاده از ورقه‌های طلا و خاویار با آموزش جواد جوادی آشپزی فرامی‌گیرید که همراه با تکنیک‌های مهم برای نریختن کباب از سیخ کباب است.
اشتراک گذاری