ته چین؛

طرز تهیه سالاد کاسنی قرمز

کد خبر: ۸۸۰۸۷۵
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۰ 27 February 2019
تعداد بازدید : 134
کد خبر: ۸۸۰۸۷۵
|
۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۰ 27 February 2019
|
3377 بازدید

مواد لازم:
چهل گرم پنیر رگه آبی
چهل گرم روغن تره
بیست و پنج گرم فندوق بو داده
ده گرم تره
صد و بیست گرم کاسنی قرمز
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
50 گرم شیر بدون کره

بازدید 3377
کاسنی قرمز یکی از گیاهان دارویی است که طعمی تلخ و برگ‌های قرمز رنگی دارد. طعم تلخ آن خاصیت دارویی دارد و ضعف اعصاب را درمان می‌کند. این گیاه دارویی سرشار از فیبر است و می تواند گوارش را بهبود بخشیده و یبوست را درمان کند و همچنین باعث افزایش اشتها می‌شود. این گیاه دارویی را به دلیل طعم تلخ و تندی که دارد نمی‌توان خام مصرف کرد. در این ویدیو طرز تهیه سالاد کاسنی قرمز که در مایکرویو پخته شده و طعم تلخ آن گرفته شده را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری