رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره):

اقتصاد مقاومتی راهبرد مهمی است که مورد غفلت واقع شده است

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در مراسم بهره برداری از فاز دوم بزرگترین گلخانه هیدروپونیک کشور در زرندیه ساوه با بیان اینکه فعالیت‌ها در ستاد با هدف اشتغال‌زایی، محرومیت‌زدایی و توانمندسازی مردم محروم انجام می‌شود، گفت: ما می‌خواهیم مردم را ثروتمند کنیم و قرار نیست ستاد ثروتمند شود.
کد خبر: ۸۸۱۰۲۴
|
۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۱ 24 February 2019
|
4711 بازدید
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در مراسم بهره برداری از فاز دوم بزرگترین گلخانه هیدروپونیک کشور در زرندیه ساوه با بیان اینکه فعالیت‌ها در ستاد با هدف اشتغال‌زایی، محرومیت‌زدایی و توانمندسازی مردم محروم انجام می‌شود، گفت: ما می‌خواهیم مردم را ثروتمند کنیم و قرار نیست ستاد ثروتمند شود.
 
به گزارش «تابناک» محمد مخبر؛ رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) امروز اظهار کرد: راهبرد بهینه توسعه پایدار در کشورمان بسیار مهم است و این مسئله زمانی پر اهمیت‌تر می‌شود که در وضعیتی عادی قرار نداشته باشیم.

وی در خصوص راهبرد‌های بهینه توسعه پایدار گفت: برخی کارشناسان بر این باورند که بر روی مسئله رشد اقتصادی متمرکز شویم و اگر این بخش سر و سامان پیدا کند، بسیاری از مشکلات اقتصادی نیز حل می‌شود؛ برخی کارشناسان نیز به مسئله کنترل تورم و در نتیجه ثبات اقتصادی اعتقاد دارند.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) توسعه تجارت خارجی و تمرکز بر اشتغال‌زایی را دیگر راهبرد‌های توسعه پایدار عنوان کرد و افزود: آن راهکاری که تمامی کارشناسان بر روی آن اجماع دارند و حتی حضرت امام راحل و مقام معظم رهبری بسیار تاکید کرده‌اند، بحث تولید است؛ اگر تولید سر و سامان پیدا کند، می‌توانیم از این مقطع زمانی حساس گذر کنیم.

مخبر با اشاره به فعالیت‌های دشمنان بر ضد ایران اسلامی تصریح کرد: در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تمام تلاشمان در راستای کمک به تولید کشور است؛ اگر تمرکز بر تولید قرار گیرد، قطعا اشتغال‌زایی هم انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه طی چند سال اخیر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بیش از ۴۰۰ هزار فرصت شغلی را سر و سامان داده است، خاطرنشان کرد: ۹ ماه اخیر، ۴۱ هزار اشتغال مستقیم توسط ستاد ایجاد شده است.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بیشترین تحریم‌های دشمنان کشورمان را بر روی دارو و غذای مردم دانست و گفت: مقام معظم رهبری به‌درستی دو محور جدی اقتصاد مقاومتی را بحث غذا و دارو قرار داده‌اند و ما نیز در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بر روی این دو موضوع متمرکز شده‌ایم.

مخبر اقتصاد مقاومتی را یک راهبرد عنوان کرد و افزود: در محافل دانشگاهی به اقتصاد مقاومتی کم توجهی شده است؛ اگر اقتصاد مقاومتی به‌خوبی تبیین می‌شد و برنامه‌های اجرایی مرتبط با آن انجام می‌گرفت، در حال حاضر در وضعیت بهتری قرار می‌گرفتیم.

مخبر بیان کرد: همین اقتصاد مقاومتی راهبرد مهمی است که مورد غفلت واقع شده و باید دست‌اندرکاران و نخبگان توجه بیشتری نسبت به آن داشته باشند، برای مثال مشاهده می‌کنیم که با وجود داشتن توان تولید و تامین ۹۵ درصد از داروی مورد نیاز کشور، اما ۳۵ درصد هزینه داروی کشور به ۴ درصد داروی وارداتی اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: ستاد در حوزه تولید دارو ایجاد شهرک دارویی را در دستور کار قرار داده است، همچنین با تلاش‌های انجام‌شده در سال گذشته موفق به تولید یک داروی ضد سرطان شد که کاهش ۱۲۰ میلیارد تومانی هزینه از جیب بیماران سرطانی را به همراه داشت و مانع از خروج ارز از کشور هم شد.

مخبر با اشاره به تولید داروی ضد سرطان توسط ستاد در سال ۹۶ یادآور شد: تولید این دارو باعث کاهش هزینه ۱۲۰ میلیارد تومانی بیماران در راه درمانشان شد.

وی با اشاره به مرگ و میر ناشی از خشکسالی در دنیا درباره تولید غذای مردم کشورمان گفت: در این بخش با موضوع تغییر اقلیم مواجه شده‌ایم؛ تغییر اقلیم مختص به کشورمان نیست و تمام دنیا را در بر گرفته است و روز به روز بر زندگی مردم اثر می‌گذارد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تولید و توزیع مبتنی بر تکنولوژی و اطلاعات را مهم برشمرد و افزود: فعالیت‌های خردی که در بنیاد برکت ساماندهی شده که اتفاقا بخش عمده آن در زمینه کشاورزی و دامداری است.

مخبر کاهش قیمت تمام شده را از فواید فعالیت‌های دانش‌بنیان دانست و تاکید کرد: ستاد در هر منطقه‌ای که در زمینه دام فعالیت می‌کند باید به‌سرعت گلخانه‌ای را برای تامین علوفه دام‌ها راه‌اندازی کند.

وی با بیان اینکه با تغییر اقلیم در دنیا، چاره‌ای جز فعالیت‌های دانش‌بنیان نداریم، گفت: در بخش کشاورزی کشور هلند ۱۰۱ میلیارد دلار صادرات انجام می‌شود در حالیکه وسعتش کمتر از سه استان شمالی کشور یعنی مازندران، گیلان و گلستان و میانگین بارش باران کمتر از این سه استان است.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ادامه داد: در حال حاضر مهمترین امتیاز جمهوری اسلامی ایران که در اقتصاد مقاومتی نیز تاکید شده و هم در گام دوم بیانیه رهبر انقلاب به آن تکیه شده، بحث جوانان تحصیل کرده و نخبه کشور است.

مخبر با تاکید بر اینکه بستر فعالیت‌ها را باید برای جوانان فراهم کنیم، تصریح کرد: زمانی‌که مردم را برای حل مشکلات بسیج کنیم، همه مشکلات حل خواهد شد.

وی با بیان اینکه در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) هیچ انگیزه اقتصادی نداریم، تاکید کرد: ما می‌خواهیم مردم را ثروتمند کنیم و قرار نیست ستاد ثروتمند شود؛ فعالیت‌ها در ستاد با هدف اشتغال‌زایی، محرومیت‌زدایی و توانمندسازی مردم محروم انجام می‌شود.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با اشاره به اینکه ما خودمان را بستری برای تولید بنگاه و واگذاری به مردم می‌دانیم، گفت: در تمام فعالیت‌های ستاد، پیش از تقسیم سود در تمامی شرکت‌ها مالیات‌ها پرداخت شده است کمااینکه معاون مالیاتی وزارت اقتصاد و دارایی به صراحت گفته‌اند که ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) یکی از بهترین معدل‌های پرداخت مالیات را دارد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟