ته چین؛

دستور پخت آبگوشت دنده

کد خبر: ۸۸۱۱۳۹
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۰ 02 March 2019
تعداد بازدید : 8186
کد خبر: ۸۸۱۱۳۹
|
۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۰ 02 March 2019
|
18694 بازدید
بازدید 18694
آبگوشت دنده یا آبگوشت اردبیلی یکی از قضای خوش طعم است و همانگونه که از نامش پیداست، ریشه آن به اردبیل بازمی‌گردد. جواد جوادی آشپز حرفه‌ای طرز تهیه این آبگوشت را آموزش می‌دهد.
اشتراک گذاری