ته چین؛

دستور پخت آبگوشت دنده

کد خبر: ۸۸۱۱۳۹
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۰ 02 March 2019
تعداد بازدید : 8192
کد خبر: ۸۸۱۱۳۹
|
۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۰ 02 March 2019
|
18822 بازدید
بازدید 18822
آبگوشت دنده یا آبگوشت اردبیلی یکی از قضای خوش طعم است و همانگونه که از نامش پیداست، ریشه آن به اردبیل بازمی‌گردد. جواد جوادی آشپز حرفه‌ای طرز تهیه این آبگوشت را آموزش می‌دهد.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟