ته چین؛

دستور پخت آبگوشت دنده

کد خبر: ۸۸۱۱۳۹
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۰ 02 March 2019
تعداد بازدید : 8205
کد خبر: ۸۸۱۱۳۹
|
۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۰ 02 March 2019
|
19049 بازدید
بازدید 19049
آبگوشت دنده یا آبگوشت اردبیلی یکی از قضای خوش طعم است و همانگونه که از نامش پیداست، ریشه آن به اردبیل بازمی‌گردد. جواد جوادی آشپز حرفه‌ای طرز تهیه این آبگوشت را آموزش می‌دهد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟