فشار آمریکا بر اروپا برای خروج از «برجام»، باج‌گیری اقتصادی است

نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی تصریح کرد: فشار آمریکا بر اروپا برای خروج از «برجام»، باج‌گیری اقتصادی و اقدام خودسرانه آشکاری است.
کد خبر: ۸۸۱۵۸۲
|
۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۱:۱۰ 27 February 2019
|
2350 بازدید

نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی تصریح کرد: فشار آمریکا بر اروپا برای خروج از «برجام»، باج‌گیری اقتصادی و اقدام خودسرانه آشکاری است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، «میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه در سازمان‌ های بین‌ المللی اقدام آمریکا در اعمال فشار بر کشورهای اروپایی برای خروج از توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ با ایران موسوم به «برجام» را محکوم کرد.

نماینده دائم روسیه در سازمان‌ های بین‌ المللی در این خصوص گفت: این اقدام، باج‌گیری اقتصادی و اقدام خودسرانه آشکاری است. آمریکایی‌ ها از هیچ حق قانونی برای ممانعت از پایبندی کشورهای دیگر به تعهدات اقتصادی خود ذیل توافقی که به تأیید شورای امنیت سازمان ملل متحد (قطعنامه ۲۲۳۱ تأئید برجام) رسیده است؛ برخوردار نیستند.

وی در ادامه تصریح کرد: دیدگاه ما در خصوص (این اقدامات آمریکا) کاملاً منفی است

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟