۸۰ هزار روستا باتانکر آبرسانی می‌شود

کد خبر: ۸۸۱۶۱۴
|
۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۸ 27 February 2019
|
2634 بازدید

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: هشتاد هزار روستا در کشور با تانکر آب‌رسانی می‌شود.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، اسماعیل نجار سه شنبه شب در شورای مدیریت بحران خراسان‌جنوبی، اظهار کرد: علی‌رغم محدودیت‌های اعتباری که در دولت وجود دارد برای خراسان‌جنوبی در حوزه مدیریت بحران کمک‌های بسیار خوبی داشته ایم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، بیان کرد: برای هلال احمر سالیانه ۵۰۰ میلیارد از محل ماده ۱۰ و ۱۲ نوشته شده است و برای راهداری نیز در سال گذشته دو هزار میلیارد و برای سال جاری ۴۵۰ میلیارد تومان نوشتیم.

نجار با اشاره به خرید ۱۵ بیمارستان صحرایی و تحویل آن به اورژانس ادامه داد: هر دستگاهی که در شرایط عادی مسئولیت دارد در شرایط بحران نیز باید با قوت همان مسئولیت را ادامه دهد.

وی با بیان اینکه هر چادر بیمارستان صحرایی ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان برای تجهیز اعتبار نیاز دارد، افزود: باید کادر درمانی، مسئولیت بیمارستان صحرایی در شرایط بحران و بسیاری از مسائل دیگر مشخص و معین باشد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: اسکان مردم در زمان بحران در محل های اسکان اضطراری امری پسندیده و مطلوب نیست چرا که مردم از آن راضی نبوده و همیشه چادر را در محل نزدیک به خانه‌های خود نصب می‌کنند.

نجار با اشاره به اینکه دولت سالیانه بیش از ۲۰۰ هزار خانه را نمی‌تواند مقاوم‌سازی کند، اظهار کرد: به سالن‌های چند منظوره که کمتر از ۸۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت داشته باشد اعتبار اختصاص نمی‌یابد.

وی با اشاره به اینکه هشتاد هزار روستا در کشور با تانکر آب‌رسانی می‌شود، یادآور شد: به این نتیجه رسیده ایم برای آب رسانی به روستاها باید از بخش خصوصی کمک بگیریم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: خوشبختانه با توجه به بارندگی ها ۳۰ سد آبگیری شده است.

گفتنی است در این جلسه پیشنهاد اختصاص ۳۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت به خراسان جنوبی داده شد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟