واگذاری شرکتهای شستا تعرض به اندوخته های بازنشستگان و کارگران است

کد خبر: ۸۸۱۷۶۸
|
۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۸ 27 February 2019
|
3620 بازدید
|
۴

کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری بگیر سراسر کشور در خصوص واگذاری شرکت های شستا اعلام کرد: واگذاری شرکتهای شستا نوعی تعرض به اندوخته‌های میلیونها بازنشسته و کارگران زحمتکش است.

به گزارش مهر ، در بیانیه کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری بگیر سراسر کشور آمده است : شستا متعلق به هیچ دولتی نبوده و نخواهد بود که بتواند با نادیده گرفتن حق مالکیت صاحبان اصلی آن اینگونه برای آن تصمیم گیری کنند و بهانه خروج سازمان تأمین اجتماعی از بنگاه داری چوب حراج به اموال و ذخایر آن بزنند. اموال شستا متعلق به بیمه شدگان و بازنشستگان است. هدف اصلی تأسیس شستا ارزش آفرینی سرمایه ها و اندوخته های بیمه پردازان و بازنشستگان و ایجاد یک پشتیبان مالی برای ارائه خدمات بهتر و انجام بهینه تعهدات سازمان تأمین اجتماعی به جامعه تحت پوشش خود بود اما با سیاست های غلط و مطامع سیاسی برخی افراد آن را به حیاط خلوت آقایان تبدیل نموده است. مایه تأسف است اکنون که شستا به دردها و مشکلات فرضی مبتلا شده است و باید به فکر درمان آن باشند با طرح موضوع واگذاری شرکت های آن به هر قیمتی حتی رایگان نمک به زخم بازنشستگان و کارگران می پاشند. شستا نیازمند یک پوست اندازی اساسی است.

به کارگیری و استخدام نیروهای غیر متخصص، حضور همزمان برخی از افراد با نفوذ به طور همزمان در چندین مسئولیت و عضویت در هیئت مدیره آن، پرداخت حقوق ها و دستمزدهای نجومی و ناکارآمدی مدیران و عدم ثبات و تغییرات مکرر مدیریتی بسیاری از شرکت های آن را زیان ده نموده و موجب بر باد رفتن میلیارد ها تومان از سرمایه ها از جیب مستمری بگیران تأمین اجتماعی شده است. به جای آنکه با افزایش شفافیت در فعالیت های شستا در عمل و نه در شعار زمینه فساد و سوءاستفاده را از بین ببرند. به فکر پاک کردن صورت مسئله هستند. اگر اعتقاد واقعی و ریشه ای به اصل سه جانبه گرایی وجود داشته باشد شاهد طرح این قبیل موضوعات نخواهیم بود.

معتقدیم طرح موضوع واگذاری شرکت های شستا تلاش برای انحراف اذهان عمومی و ذینفعان از موضوع پرداخت بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی است که زمینه تقویت این سازمان و ارتقای رضایتمندی مخاطبان را در پی دارد. در شرایط اقتصادی دشواری که کشور با آن روبرو است و بیشترین فشار را نیز اقشار بازنشسته و مستمری بگیر متحمل می شوند، باید با عمل به قوانین بر زمیمن مانده و مطالبات حقه و قانونی بازنشستگان و مستمری بگیران از مشکلات آنها بکاهیم نه اینکه فرضیه ایجاد رانت و انحصار طلبی منجر به ثروت اندوزی عده ای خاص را از محل واگذاری شرکت های شستا فراهم کنیم. سیاست شتابزده خصوصی سازی اتفاقا از تجربه تلخی برخوردار است که هنوز هم اثرات مخرب آن را در گوشه کنار می بینیم. بنابراین نظر سیاستمداران و مسئولان را به این نکته جلب می کنیم که اموال و دارایی سازمان تأمین اجتماعی دارای صاحبان مشخصی است و نباید مورد اغراض و امیال سیاسی زودگذر قرار گیرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۸
چه بخور بخوری ...
ناشناس
|
United States of America
|
۱۶:۵۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۸
این صاحبان که می فرمایید تا به حال چه سودی نسیبشان شده است؟ بهتر نیست سهام این شرکت ها بین همه بازنشسته ها و مستمری بگیران تقسیم شود و خودشان برای مدیریت این ها تصمیم بگیرند.
ناشناس
|
Canada
|
۱۷:۲۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۸
به عنوان کسی که سالها در شرکت های زیر مجموعه شستا دارم کار می کنم به شدت موافق خصوصی سازی شرکت های زیر مجموعه شستا هستم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۸
چرا تا حالا اسمی از حق کارگران و مستمری بگیران زحمتکش نبود، حالا که صحبت واگذاری است آقازاده‌ها به طرفداری از این قشر سینه سپر شدند.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟