فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

هلند سفیر خود را از تهران فرامی‌خواند

کد خبر: ۸۸۲۹۳۷
|
۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۴ 04 March 2019
|
10865 بازدید

وزیر خارجه هلند اعلام کرد این کشور اقدام تلافی‌جویانه ایران در اخراج دو دیپلمات هلندی را «غیرقابل قبول» می‌داند و به همین دلیل سفیر خود را برای مشورت فرامی‌خواند.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، وزارت خارجه هلند اعلام کرد این کشور در واکنش به اخراج یک کارمند سفارت این کشور در تهران، سفیر خود را از ایران فرامی‌خواند.

بر اساس وبگاه وزارت خارجه هلند، «استف بلاک» وزیر خارجه این کشور روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد ایران روز ۲۰ فوریه (۱ اسفند) در واکنش به اخراج دو دیپلمات ایرانی از هلند، دو دیپلمات هلندی را عنصر نامطلوب اعلام کرده و به آن‌ها دستور داده تهران را ترک کنند.

در واکنش به این اقدام، هلند ابتدا سفیر ایران را احضار کرده و این اقدام را «غیرقابل قبول» و «دارای تبعات منفی» برای روابط دوجانبه توصیف کرده است.

با این حال، روز گذشته دو دیپلمات هلندی به دستور ایران، تهران را ترک کرده‌اند. هلند در واکنش به این رخداد، تصمیم گرفته سفیر خود در تهران را برای مشورت فرابخواند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

وزارت خارجه هلند چند ماه پیش دو دیپلمات ایرانی را به اتهام طرح‌ریزی اقدام مسلحانه اخراج کرد. این در حالی است که به اذعان دادستانی هلند هیچ مدرکی دال بر مشارکت ایران در پرونده ادعایی آمستردام وجود ندارد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
رایتل - موبایل - صفحه خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟