معاون پرستاری به منظور بررسی وضعیت پرستاری مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران از بیمارستانهای شهدای یافت آباد و فاطمه الزهرا (س) شهرستان رباط کریم به صورت سرزده بازدید کرد.
به گزارش میزان، مریم حضرتی در ادامه بازدید از مراکز درمانی دانشگاههای علوم پزشکی کشور و به منظور بررسی وضعیت پرستاری در بالین به صورت سرزده از بیمارستان شهدای یافت آباد و فاطمه الزهرا (س) شهرستان رباط کریم وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران بازدید و از نزدیک با مدیران و پرستاران این مراکز به گفتگو پرداخت.
براساس این گزارش، در ابتدای بازدید، قنبری، مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه بیمارستان شهدای یافت آباد ۲۰۰ تخت مصوب و ۱۳۱ تخت فعال دارد، افزود: بخش سوختگی بیمارستان شهدای یافت آباد یکی از بهترین بخشها در زمینه ارائه خدمات به بیماران سوختگی در کشور است و بیماران ۶۰ درصد سوختگی نیز با مراقبتهای خوب پرستاران به کانون خانواده هایشان بازمی گردند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت در جریان بازدید از بیمارستان شهدای یافت آباد از بخشهای سوختگی، اورژانس و داخلی، ضمن بررسی نحوه ارائه مراقبتهای اولیه و تخصصی در بخش ها، دورههای آموزشی برگزار شده برای پرستاران، آخرین پرداختی کارانه و اضافه کار گروههای پرستاری، استاندار نیروی انسانی بخش ها، آموزش به بیماران و همراهان، مراکز مشاوره و خدمات پرستاری در منزل و از مراقبتهای ارائه شده در بیمارستان به مردم ابراز رضایت کرد.
وی در ادامه با حضور در بیمارستان فاطمه الزهرا (س) شهرستان رباط کریم و بازدید از بخشهای اورژانس، اطفال، داخلی و بخش مراقبتهای ویژه این بیمارستان، گفت: بیمارستان رباط کریم از استانداردهای مطلوبی در بخشهای اطفال، اورژانس و داخلی برخوردار است و نیاز به جذب نیرو در بخش مراقبتهای ویژه وجود دارد که ریاست بیمارستان قول جذب نیرو تا ۶ ماه آینده را داده است.
حضرتی در حاشیه این بازدیدها و در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا این معاونت برای جذب پرستاران در سال آینده برنامهای دارد، خاطرنشان کرد: براساس قول مساعد وزیر بهداشت در دو سال آینده طی آزمون استخدامی، ۱۹ هزار پرستار جدید جذب میشوند که این موضوع تا حدودی میتواند کمبود نیروی پرستار در بیمارستانها را جبران کند.
وی یادآور شد: در حال حاضر، اضافه کاری اجباری و عدم بازنشستگی به دلیل کمبود نیرو، پرستاران را در کشور آزار میدهد.
وی، شغل پرستاری را از مشاغل سخت کشور دانست و تاکید کرد: قانون بازنشستگی پرستاران ۲۵ سال است و این در صورتی است که سازمانی که فرد در آن کار میکند با بازنشستگی آنها به دلیل کمبود نیرو مخالفت نکند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت با تاکید بر توجه وزارت بهداشت بر پرستاری جامعه نگر، از فعالیت مراکز مشاوره و مراقبت در منزل و کلینیکهای پرستاری در این حوزه خبر داد و خاطرنشان کرد: یک هزار مرکز فعال در این رابطه در کشور فعال شده است که بیماران میتوانند در منازل، مراقبتهای پرستاری مطلوب با کمترین هزینه و آسایش بیشتر را دریافت کنند که همین امر موجب خالی شدن تختهای بیمارستانی میشود.
وی از تحت پوشش بیمه قرار گرفتن خدمات پرستاری و مشاوره در منزل به طور آزمایشی خبر داد و گفت: اجرای این طرح در حوزه ۵ بیماری و در ۵ شهر به صورت پایلوت آغاز شده و پس از رفع نواقص طرح در سراسر کشور اجرایی میشود.