ته چین؛

روش کیسه‌پزی مواد غذایی

کد خبر: ۸۸۵۴۷۴
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۱ 16 March 2019
تعداد بازدید : 800
کد خبر: ۸۸۵۴۷۴
|
۲۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۱ 16 March 2019
|
5119 بازدید
بازدید 5119
«کیسه‌پزی / Sous-vide» روشی در پخت‌وپز است که طی آن مواد غذایی را درون پلاستیک‌هایی که فاقد هوا هستند و درون ظرف آب قرار می‌دهند تا در دمای پایین بپزد. هدف از استفاده از این روش این است که همه‌جای خوراک به طور یک‌دست پخته شود و تفاوتی در میزان پخته شدن میان بیرون و درون گوشت و دیگر خوراک‌ها وجود نداشته باشد. خوراک حاصله از این روش، بسیار ترد خواهد شد و آبدار بودن و مزه‌دار بودن خود را حفظ می‌کند.این سبک پخت‌وپز، فرانسوی است و واژه Sous-vide نیز به فرانسوی به معنای «تحت خلاء» است زیرا غذا در کیسه‌های پلاستیکی فاقد هوا مهر و موم می‌شود.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟