ته چین؛

طرز تهیه تیمپانو

کد خبر: ۸۸۷۶۸۹
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۳ 26 March 2019
تعداد بازدید : 3321
کد خبر: ۸۸۷۶۸۹
|
۰۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۳ 26 March 2019
|
12102 بازدید
|
۱

مواد لازم:
چهارصد و پنجاه و سه گرم آرد
یک قاشق چای‌خوری نمک
دو عدد تخم‌مرغ
نه عدد زرده تخم‌مرغ
چهارصد و بیست و پنج گرم پنیر ریکوتا
نصف پیمانه جعفری
نصف پیمانه ریحان
نصف پیمانه پنیر پارمزان
یک عدد تخم‌مرغ خام
نمک و فلفل
دو پیمانه پاستا ریگاتونی
دو پیمانه پاستا جامبو شلز
دو پیمانه سس مارینارا
پنیر موزارلا
کوفته گوشت (گوشت قلقلی)
چند تخم‌مرغ‌ آب‌پز شده
پیازهایی که تا قهوه‌ای شدن سرخ شده‌اند
چند سوسیس‌ پخته

بازدید 12102
۱
تیمپانو یا تیمبالو یک غذای ایتالیایی است که در فر پخته می‌شود. این غذا بسیار مفصل بوده و حاوی چند نوع پاستا، چند نوع پنیر، سبزیجات معطر، گوشت قلقلی، سوسیس، تخم‌مرغ و .... است. طرز تهیه این غذا را در این ویدیو خواهید آموخت.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۷
این چیزهای مزخرف چیه!!!!
کمی عقل هم چیز خوبیه!!!