ته چین؛

طرز تهیه پیاز سرخ شده به شکل نیلوفر آبی

کد خبر: ۸۸۷۹۷۷
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۴ 31 March 2019
تعداد بازدید : 925
کد خبر: ۸۸۷۹۷۷
|
۱۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۴ 31 March 2019
|
5824 بازدید

مواد لازم:
دو پیمانه آرد
یک قاشق غذاخوری پودر سیر
یک قاشق غذاخوری پاپریکا
دو قاشق غذاخوری فلفل
یک قاشق غذاخوری پودر پیاز
دو قاشق چای‌خوری فلفل کاین
یک قاشق غذاخوری نمک
یک پیمانه شیر
دو عدد سیب‌زمینی
آب
دو قاشق غذاخوری نمک
یک عدد پیاز سفید
روغن گیاهی

بازدید 5824
این غذا قطعا یکی از زیباترین و جذاب‌ترین غذاهایی است که تا به حال دیده‌اید. پیازی که به شکل نیلوفر آبی در حال شکوفه زدن برش خورده است و لا به لای برگ‌هایش ورقه‌های نازک سیب‌زمینی قرار گرفته است و روی آن سس مخصوصی ریخته و سرخ شده است. دستور پخت این غذا را در این ویدیو خواهید آموخت.
اشتراک گذاری