پزشک معتمد بیت علامه آیت الله حسن زاده آملی مستقر در آمل گفت:: علامه در صحت و سلامت کامل به سر میبرد و شایعه بیماری ایشان، شیطنت بچگانه بعضیها در فضای مجازی داخلی است.
به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا شایعه بیماری و بستری شدن علامه از عصر دیروز یکشنبه در فضای مجازی منتشر شد و به دنبال آن صبح دوشنبه نیز یکی از خبرگزاریهای داخلی به نقل از منابع خود مدعی شد که ' استاد علامه حسن زاده آملی به دلیل کاهش سطح هوشیاری به یکی از بیمارستانهای آمل و به بخش آی سی یو منتقل شده است. '
محتوای مطالب منتشر شده در فضای مجازی دقیقا همان اطلاعاتی است که فروردین ماه سال گذشته به دنبال کسالت علامه و بستری شدنش در یکی از بیمارستانهای شهر آمل در رسانههای رسمی منتشر شده بود و ظاهرا فروردین ماه امسال دستمایه شیطنت برخی در فضای غیر رسمی رسانهای قرار گرفت.
دکتر محسن آسوری که از اعضای تیم پزشکی علامه حسن زاده آملی در شهرستان آمل است، شامگاه دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت که بیماری علامه شایعهای بیش نبوده و ایشان در سلامت کامل به سر میبرند.
وی افزود: این شایعه پراکنی که از فضای مجازی شروع شده و متاسفانه به صورت غیر حرفهای در یکی از خبرگزاریهای داخلی هم منتشر شد، نتیجه کار غیر حرفهای است که نه تنها منجر به تشویش اذهان عمومی شده، بلکه به رسالت والای خبرنگاری نیز آسیب میزند.
دکتر آسوری با بیان اینکه اینگونه شایعه پراکنی بشدت اعضای خانواده علامه را نیز نگران و مضطرب کرده است، گفت:: این نخستین بار نیست و چند سالی است که شاهد اینگونه شایعه پراکنی برای جلب توجه افکار عمومی و جذب مخاطب توسط برخیها در فضای مجازی و واقعی هستیم.
وی افزود: خبر را ابتدا یکی از کانالهای تلگرامی شهرستان آمل بر اساس شیطنت منتشر کرد و استناد به آن در یکی از رسانههای رسمی نیز به آن دامن زد.
علامه حسن زاده آملی فروردین ماه سال گذشته به دنبال کسالت و ضعف بدنی به بیمارستان امام رضا (ع) آمل منتقل شده بود که در همان زمان هم بعضی از رسانهها ابتدا در باره احتمال بیماری قلبی علامه گمانه زنی کرده بودند، ولی با بررسیهای انجام شده توسط یک تیم مجرب و تخصصی این گمانه زنی رد شد.
حسن طبری آملی مشهور به حسن حسنزاده آملی و علامه حسنزاده آملی سال ۱۳۰۷ در روستای ' ایرا ' از توابع بخش لاریجان آمل متولد شد. وی فیلسوف متاله، روحانی مجتهد، عارف، اخترشناس و مدرس دروس حوزوی است.
آیت الله حسن زاده آملی را علامه ذوالفنون و علامه دهر نیز مینامند، چون در ادبیات، علوم غریبه، ریاضی، هیئت و طب تبحر و از خود اشعار حکیمانهای نیز دارد.
علامه حسن زاده آملی، به غیر از زبان فارسی و زبان مازندرانی به زبان فرانسوی و عربی نیز تسلط دارد. اشعاری نیز به زبانهای فارسی، طبری و تازی سروده است.