ته‌چین؛

روش تبدیل سبزیجات معطر تازه به ناگت‌های طعم‌دار

کد خبر: ۸۹۰۰۳۵
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۸ 09 April 2019
تعداد بازدید : 263
کد خبر: ۸۹۰۰۳۵
|
۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۸ 09 April 2019
|
3235 بازدید
بازدید 3235
ممکن است بخواهید با عجله، گوشتی را بپزید و آن گوشت را از قبل طعم‌دار نکرده‌اید و حالا نیز وقت کافی برای خواباندن آن در مواد و طعم دار کردن آن ندارید. در این ویدیو راه حلی فوق‌العاده آسان ، سریع و کاربردی برای درآمیختن طعم به مواد غذایی و به ویژه گوشت‌هایی مانند گوشت قرمز، ماهی و مرغ را به شما خواهیم آموخت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟