ته چین؛

روش تبدیل گریل زغالی به یک دودی پز

کد خبر: ۸۹۰۰۸۰
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۸ 10 April 2019
تعداد بازدید : 727
کد خبر: ۸۹۰۰۸۰
|
۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۸ 10 April 2019
|
6572 بازدید

وسایل و تجهیزات مورد نیاز:
زعال‌های قالبی کوچک (خشته)
تکه‌های کوچک چوب خیس خورده در آب
ظرف نسوز حاوی آب

بازدید 6572
دودی کردن یکی از قدیمی‌ترین روش‌های پخت غذاست که باعث می‌شود که غذا طعم و بوی دودی خاصی پیدا کند. برای دودی کردن نیاز به تجهیزات خاصی ندارید. می‌توانید گریل زغالی معمولی خودتان را به یک دودی پز تبدیل کنید. در این ویدیو به شما نشان داده می‌شود که چگونه گریل زغالی خود را به یک دودی پز تبدیل کنید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟