ایران در سال 97 روزهای سختی را به دنبال برخی مشکلات داخلی نظیر تأمین منابع مالی برای پرداخت بدهی های مؤسسات مالی و اعتباری غیر مجاز و رشد تورم و همچنین برخی کنتاک های گروه های سیاسی با یکدیگر و نبود وحدت تام و همچنین مشکلات خارجی و در رأس آن تحریم های ظالمانه و یکجانبه گرایانه آمریکا که در پی خروج آنها از برجام علیه ملت ایران اعمال شد، گذراند.
به گزارش «تابناک»؛ برخی مسئولان و حتی مردم، شاید لحظه شماری می کردند که هرچه زودتر سال 97 با مشکلاتی که برای ما به وجود آورد به پایان برسد؛ شاید با شروع سال جدید و کسب تجربه از مشکلات گذشته وضعیت رو به بهبود برود و در سال نو مردم آغازی دوباره داشته باشند؛ شروعی که نوید از روزهای بهتری در قیاس با روزهای سخت و دلهره آور سال 97 داشته باشد.
در ماه های پایانی سال 97 برخی کارشناسان و مسئولان با ارزیابی شرایط داخلی و بین المللی اعتقاد داشتند که در سال 98 مشکلات نسبت به سالی که گذشت به مراتب بیشتر خواهد بود و اگر سال جاری را با موفقیت پشت سر بگذاریم بسیاری از مشکلات مرتفع شده و دوباره شرایط خیلی عادی دنبال خواهد شد.
برخی هم بر خلاف این دیدگاه اعتقاد داشتند، هرچند سختی ها وجود خواهد داشت، در سایه این مشکلات توانمندی های داخلی بیشتر دیده خواهد شد و همچنین ابزار تحریم در عین حال که مشکلاتی برای ما ایجاد خواهد کرد، رفته رفته کارایی و اثربخشی خود را از دست خواهد داد، چون ایران کشوری قوی، با پتانسیل و ثروت های سرشار و همچنین بسیار استراتژیک است که این ابزار تنها می تواند مقطعی آن را تحت فشار قرار دهد.
با همه اینها، وجود سال 97 به پایان رسید و ایران وارد سال جدیدی شد که همچنان افزایش همبستگی و وحدت را در اقل خود می دید و نیاز داشت برای مقابله با مشکلات به این ریسمان نجات بخش بیش از هر وقت دیگری چنگ بزند.
با شروع سال 98 بارش های بی سابقه در ایران باعث ایجاد مشکلاتی برای برخی هموطنانمان در بخش هایی از کشور شد. همین مسأله باعث شد بعضی هموطنانمان جان خود را از دست بدهند، برخی بی خانمان شوند و ضررهای بسیاری را از این ناحیه متحمل شوند که لازم است بخش های مختلف نظام و دولت هرچه زودتر برای جبران این بخش از خسارات وارد عمل شوند.
هرچند باید عمیق ترین اظهار تأسف ها را برای عدم آمادگی برخی دستگاه های مسئول در زمینه جلوگیری و مقابله هرچه زودتر از بحران عنوان کرد و از آن بالاتر برای از دست رفتن جان برخی هموطنانمان و بی خانمان شدن برخی دیگر تأسف خورد و مانع از تکرار چنین حوادثی با درس گرفتن از گذشته شد، اما نکته نویدبخشی هم در این میان وجود داشت که نشان داد همچنان مردم در سختی ها پای کار هم و پای کار کشور هستند.
از طرفی تلاش آمریکا برای تشدید فشارها بر کشور از طریق قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لیست گروه های تروریستی نیز همگرایی بیشتری در بین مسئولان و بخش های مختلف حاکمیت ایجاد کرد که همزمانی این دو واقعه یعنی همدلی مردم و وحدت مسئولان را باید در شرایط سخت به فال نیک گرفت و ارج نهاد.
همین طی روزهای گذشته، دیپلماسی کشور در اختیار قدرت نظامی مان قرار گرفت و چنان دفاعی را رئیس جمهور و برخی مسئولان و بخش های دیگر از سپاه و سپاهیان ایران کردند که بسیاری انگشت به دهان ماندند. همین رویکرد و رویه نیازی است که ما امروز به آن محتاجیم و برای پررنگ کردن خط های آن باید از هیچ تلاشی دریغ نکنیم.
اکنون شرایط کاملا فراهم است و زمان بهترین همبستگی ملی است تا این تصور که برخی دولت را به واسطه گرایش سیاسی شان قبول ندارند، یا عده ای دیگر سپاه را مورد هجمه و انتقاد قرار می دهند و اتفاقا نگاه سیاسی شان باعث چنین دیدگاهی است را کنار بگذارند.
امروز وقت آن است که همه ما یک حاکمیت، یک ملت، یک رهبر و یک دولت داشته باشیم و با همگرایی و وحدتی که بین مردم و مسئولان ایجاد شده در مقابل هر سیل، هر تحریم و هر بحرانی که ناشی از حوادث طبیعی یا فضاسازیهای خارجی از سوی آمریکاییها و دیگران است، بایستیم.