ته چین؛

دستور پخت ساندویچ مرغ سرخ شده با آب دوغ

کد خبر: ۸۹۲۱۰۲
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۹ 18 April 2019
تعداد بازدید : 743
کد خبر: ۸۹۲۱۰۲
|
۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۹ 18 April 2019
|
6120 بازدید

مواد لازم:
دو پیمانه آب دوغ(شیری که کره آن گرفته شده باشد)
یک قاشق چای‌خوری نمک
یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
نصف قاشق چای‌خوری فلفل کاین
ران بدون استخوان مرغ
یک و نصف پیمانه ماست یونانی ساده
سه قاشق غذاخوری شوید
یک قاشق چای‌خوری پودر سیر
یک چهارم پیمانه پنیر پارمزان
دو قاشق غذاخوری آب لیمو
دو پیمانه آرد چند منظوره
یک قاشق غذاخوری نمک
دو قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
یک قاشق غذاخوری پودر سیر
سک و نصف قاشق چای‌خوری فلفل کاین
نان گرد برگر
کاهو
گوجه

 

بازدید 6120
در این ویدیو طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری خوشمزه‌ای را فرا خواهید گرفت که با آب دوغ و ادویه‌های زیادی از قبیل نمک، فلفل سیاه فلفل کاین پودر، پودر سیر به همراع پنیر پارمزان و آب لیمو و .... درست شده است. ترکیب ادویه‌ها و تهییه پودر سوخاری خاص آن را در ویدیو تابناک ببینید.
اشتراک گذاری