ته چین؛

طرز تهیه آرانچینی

کد خبر: ۸۹۳۱۷۲
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۰ 22 April 2019
تعداد بازدید : 489
کد خبر: ۸۹۳۱۷۲
|
۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۰ 22 April 2019
|
4172 بازدید

مواد لازم:
ریزوتو قارچ (هر نوع ریزوتو یا هر نوع برنج پخته شده‌ای قابل استفاده است)
چند تکه پنیر موزارلا
آرد
تخم‌مرغ همزده
آرد سوخاری
روغن زیتون

بازدید 4172
آرانچینی یا آرانچینو یک غذا سیسیلی ایتالیایی است. این غذا نوعی کوفته برنجی شکم پر است که با پوششی از آرد سوخاری سرخ می‌شود. این غذا برای اولین بار در قرن دهم در سیسیل ابداع شد. این غذا طعمی عالی دارد. طرز پخت آن را در این ویدیو خواهید آموخت.
اشتراک گذاری