یکی از رمزهای موفقیت در کنکور، داشتن برنامهریزی دقیق و منسجم برای مطالعه درسهای پایه و پیشدانشگاهی برای کنکور است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، فرصت زیادی تا برگزاری کنکور بزرگترین ماراتن علمی کشور باقی نمانده است و داوطلبان به سرعت در حال مطالعه و مرور مطالب درسی هستند؛ در واقع کنکور را میتوان ثمره و نتیجه ۱۲ سال تحصیل در کلاس درس دانست که بخشی از زندگی و آینده فرد را رقم میزند و در این بین نکته مهم و قابل توجه چگونگی استفاده از این فرصت و تبدیل آن به نقطه عطف رسیدن به موفقیت است.
برای اینکه بدانید کنکور غولی نیست که شما در ذهن ساختهاید و میتوان با آرامش کامل و برنامهریزی مناسب شبیه یک آزمون معمولی با آن رفتار کرد؛ قصد داریم از این پس با بسته ویژه کنکوریها شما را با نکات مهم و مطالب کلیدی در زمینه کنکور آشنا کنیم تا ضمن رسیدن به آرامش و دوری از استرس، روش های رسیدن به موفقیت را کسب کرده و نتیجهای مطلوب و قابل قبول در کنکور به دست آورید.
برای بررسی راههای رسیدن به پیروزی و کامیابی در کنکور با سهیل سراج مشاور تحصیلی گفتوگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.
سهیل سراج مشاور تحصیلی در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اینکه پشت کنکوریها بهتر است در منزل درس بخوانند یا در کتابخانه، اظهار کرد: این بحث در افراد مختلف متفاوت خواهد بود و هر گروهی ممکن است در شرایط متفاوتی باشد و افراد میتوانند در مکانهای متفاوتی تمرکز کنند و درس بخوانند، این افراد تنها باید در مکانی باشند که موجب حواس پرتی آنها نشود و در این زمان نباید سرگرم کار جدیدی شوند.
وی ادامه داد: این یک ماه باقیمانده به کنکور فرصت مناسبی برای اصلاح رفتار نیست و باید تنها ذهن خود را به کنکور معطوف کنند؛ برخی از دانشآموزان در کتابخانه به دلیل حس رقابتی که نسبت به دوستان خود پیدا میکنند نمیتوانند حواس خود را تنها به درس خواندن اختصاص دهند و حس رقابت پیدا میکنند اما برخی دیگر به دلیل این حس رقابت بیشتر درس میخوانند و این کار برای آنها خوب است.
در قدم اول پشت کنکوریها در منزل درس بخوانند
این مشاور تحصیلی افزود: برخی از دانشآموزان چه در محیط خانه و چه در کتابخانه اگر نخواهند درس نمیخوانند و مکان برای آنها بیمعناست، از این رو توصیه میکنیم در قدم اول پشت کنکوریها در منزل درس بخوانند، به دلیل اینکه والدین در کنار آنها هستند و تغذیه آنها محیاست اما اگر نمیتوانند در خانه درس بخوانند کتابخانهای را انتخاب کنند که شلوغ نباشد، حتما ناظر حضور داشته باشد چرا که اگر برخی از دانشآموزان کاری انجام دهند و حواس دیگر افراد پرت میشود.
پشت کنکوریها از کتابخانههای عمومی استفاده نکنند
سراج با اشاره به اینکه پشت کنکوریها نباید از کتابخانههای عمومی استفاده کنند، گفت: در کتابخانههای عمومی به دلیل حجم بالای جمعیت حواس افراد پرت میشود و باید از کتابخانههای مخصوص کنکور استفاده کنند تا بیشتر به آنها کمک کند.
وی تشریح کرد: پشت کنکوریها برای دروس ریاضی و فیزیک مجبور هستند در یک دوره مسائل حفظی و مسائل نوشتاری را خط بزنند و خلاصهبرداری و آنها را مرور کنند؛ جمعبندی ریاضی و فیزیک صرفاً باید با تست صورت گیرد و به هیچ عنوان نباید به سراغ کتاب و جزوه بروند.
ذهن خود را به چالش بکشانید
این مشاور تحصیلی اظهار کرد: در این یک ماه باقیمانده نباید ذهن را به چالش کشاند و به هیچ عنوان نباید مطالب جدید یاد گرفت؛ باید با خود صحبت کنید و به خود اعتماد به نفس دهید، به خود بگویید من قرار است این سوال را حل کنم نه کس دیگری پس هر چقد بیشتر بدانم به نفع خودم است.
سراج ادامه داد: زمان فکر کردن روی سوال این ۲ ماه باقیمانده است و روز کنکور تحت هیچ شرایطی نباید روی سوال فکر کنید؛ به جای اینکه صد در صد مباحث را ۵۰ درصد بلد باشید و در روز کنکور آن را ۴۰ بزنید، بهتر است ۷۰ درصد مباحث را صد در صد بلد باشید و تست بزنید و اصلاً از حذف یک سری دروس نترسید.
وی یادآوری کرد: پشت کنکوریها اگر نیاز دارند کاری را انجام دهند باید حتماً با مشورت مشاور باشد؛ نباید اصرار بیش از حدی در برخی از دروس داشت.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.