دستگیری‌چند جاسوس در‌هادهای آذربایجان‌شرقی

کد خبر: ۸۹۴۳۴۳
|
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۲ 24 April 2019
|
11125 بازدید

مدیرکل اطلاعات آذربایجان شرقی از دستگیری تعدادی جاسوس و نفوذی در نهادهای استان و تشکیل پرونده قضایی برای آنها خبر داد و گفت: ۶۰ نفر ‌از عناصر مرتبط با سرپل‌های منافقین شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم از تبریز، دیالمه در نشست هم اندیشی رسانه ای به مناسبت هفته سربازان گمنام، با اشاره به اینکه مهم ترین نهاد هر جامعه، نهادهای امنیتی و اطلاعاتی است تا آرامش در جامعه حاکم باشد، اظهار داشت: حجم عظیم توطئه‌ها، ترورها و... باعث شد تا وزارت اطلاعات شکل یابد و امام خمینی (ره) هم مدال پر افتخار «سرباز گمنام امام زمان (عج)» را به نیروهای اطلاعاتی دادند.

وی مهم ترین چالش‌های امنیتی را برشمرد و گفت: مهم ترین چالش دستگاه اطلاعاتی کشور، کشف نقش سرویس های اطلاعاتی در تمامی امور سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در کشور است که از سوی کشورهای مختلف به ویژه کشورهای متخاصم است. دشمنان در صدد نفوذ به تمام ارکان کشور هستند.

مدیرکل اطلاعات آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه سرویس‌های اطلاعاتی خارجی، منافقین، سلطنت طلب‌ها و تجزیه طلب‌ها را علیه ایران مدیریت و ساماندهی کرده و هزینه‌های اقدامات آنها را تامین می‌کنند، ابراز داشت: پول و امکانات معاندین ایران را عربستان تامین کرده و آموزش، توجیه و سازماندهی آنها علیه ایران و ایجاد چالش و ناامنی بر عهده سرویس‌های جاسوسی غربی و منطقه است.

وی موج سواری دشمنان بر مشکلات کشور و بزرگنمایی آن را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: دشمنان و معاندان تلاش می‌کنند مشکلات داخلی اقتصادی و فرهنگی را امنیتی کنند.

این مقام مسئول اطلاعاتی و امنیتی آذربایجان شرقی جنگ واقعی دنیای امروز را جنگ اطلاعاتی دانست و گفت: دعوای دنیای امروز، دعوای اطلاعاتی در زمینه های اقتصادی و سیاسی و فرهنگی است که هر کسی دست برتر را داشته باشد، پیروز میدان خواهد بود.

دیالمه عناصر «واگرا» و عناصر «وابسته» را به دلیل ایجاد اختلاف، شکاف در جریانات درون نظام، ناکارآمد نشان دادن نظام و بزرگنمایی مشکلات، عامل ایجاد مشکل دانست و ابراز داشت: مقام معظم رهبری همیشه بر انسجام و وحدت ملی تاکید دارند و نباید اجازه اختلاف افکنی و ایجاد چالش برای مردم و کشور را بدهیم.

مدیرکل اطلاعات آذربایجان شرقی مهمترین اولویت این اداره کل را در سال 97 و 98 توجیه و آگاه سازی مسئولین، مردم و نخبگان و اقشار عنوان کرد و افزود: یکی از کارهای مهمی که پیگیری می‌شود، آگاه سازی مردم نسبت به اقدامات جاسوسی، شیوه جذب جاسوس، تخلیه تلفنی، نفوذ، ارتباط گیری، سوء استفاده از هیئت‌های مذهبی، تورهای خارجی و... است چراکه یکی از مهمترین اهداف سرویس‌های اطلاعاتی غربی به ویژه آمریکا، ارتباط با نخبگان و عناصر تاثیرگذار است تا شکاف در بین مردم و حاکمیت ایجاد کند.

وی در ادامه پیگیری حقوق و مطالبات مردم را مورد تاکید قرار داد و گفت: اطلاعات زیادی از طریق سامانه تلفن 113 وزارت اطلاعات در استان در زمینه‌های اقتصادی و سیاسی به دست ما رسیده که فقط یک نمونه آن کشف انبار احتکار 10 هزار تن کالاهای اساسی مصرفی مردم بود.

دیالمه، با بیان اینکه تمام تلاش اداره کل اطلاعات در جهت تحقق «رونق تولید»، رفع موانع موجود در مسیر اشتغال، سرمایه گذاری و تولید است، خاطر نشان کرد: ما از سرمایه گذاری درست و بدون فساد در استان حمایت کرده و با فسادها موجود در این مسیر قاطعانه برخورد می‌کنیم.

وی از ضربه سنگین به جریانات تکفیری در آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: در آذربایجان شرقی جریان تکفیری وجود ندارد ولی جریانات کشف شده در مسیر ترانزیت به سمت مرزهای غربی کشور بودند یا از مرز غربی وارد کشور شده‌اند که با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان در تور اطلاعاتی ما گرفتار شدند.

مدیرکل اطلاعات آذربایجان شرقی با اشاره به دستگیری تعدادی جاسوس و نفوذی در نهادهای استان و تشکیل پرونده قضایی برای آنها ابراز داشت: در سال 97 فعالیت منافقین در کشور بیش از سالهای گذشته بود چراکه در صدد موج سواری بر مشکلات اقتصادی جامعه بودند که در این حوزه 50 نفر ارشاد و توجیه شدند و 60 نفر هم از عناصر مرتبط با سرپل‌های منافقین شناسایی و دستگیر شدند که به دنبال تهیه سلاح و انجام عملیات در استان بودند. متاسفانه در حوزه تجزیه طلب‌ها هم که عده‌ای زیر چتر سرویس‌های اطلاعاتی رفته اند، به دنبال تهیه سلاح و ایجاد ناامنی بودند که به سرعت شناسایی و دستگیر شدند.

وی افزود: اختلاف افکنی و دو قطبی کردن فضای استان هم یکی از ماموریت‌های عناصر وابسته و واگرا بود که در فضای مجازی فعالیت جدی داشتند.

دیالمه اقدامات اداره کل اطلاعات استان درمباحث کلان اقتصادی را چشمگیر دانست و افزود: اداره اطلاعات در مورد اخلال در بازار ارز، زمین خواری و شرکت‌های هرمی ورود داشته که ارزش ریالی پرونده‌های کلان کشف شده در استان در سال گذشته که کمتراز 12 مورد است، بیش از 6 هزار میلیارد تومان، 453 میلیون دلار و 43 میلیون یورو است که تمرکز ما بر کشف و برخورد با دانه درشت‌هاست.

مدیرکل اطلاعات آذربایجان شرقی از کشف فرارهای بزرگ مالیاتی در استان خبر داد و گفت: سال 97 بیش از 209 میلیارد فرار مالیاتی کشف شد که در سال 98 به مراتب بیش از سال گذشته خواهد بود چرا که شناسایی شده و پرونده‌ها در دست بررسی است. این افراد، افراد توانمندی هستند که با دور زدن قانون از پرداخت مالیات فرار می‌کردند نه افرادی که در تولید یا تجارت به مشکل مالی برخورده‌اند لذا معاونت اقتصادی این افراد را شناسایی و معرفی کرد.

دیالمه با اشاره به اینکه از زمین خواری 700 هکتاری در سال گذشته جلوگیری شد، خاطر نشان کرد: با برخورد با زمین خواران، در مجموع بیش از 2 هزار میلیارد و 140 میلیون تومان به بیت المال بازگشت.

وی خاطرنشان کرد: تعدادی از شبکه‌های اخلال گران در بازار محصولات پتروشیمی و بازار ارز استان هم شناسایی و با حجم بزرگی از پرونده اخلال در اقتصاد استان و کشور به دستگاه قضایی معرفی شدند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات