ته چین؛

طرز تهیه هریسه کینوآ با طعم هل

کد خبر: ۸۹۶۷۴۱
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۹ 06 May 2019
تعداد بازدید : 257
کد خبر: ۸۹۶۷۴۱
|
۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۹ 06 May 2019
|
4858 بازدید

مواد لازم:
نصف پیمانه کینوآ
سه چهارم پیمانه شیر بادام درختی + مقداری برای سرو
نصف پیمانه آب
نصف قاشق چای‌خوری وانیل
نمک دانه درشت
نصف یک گلابی
یک مشت بادام درختی بوداده خرد شده

بازدید 4858
هریسه یا هلیم‌فرنگی غذایی است که از پختن غلات یا حبوبات همراه با آب یا شیر به دست می‌آید و ممکن است در آن شکر یا گوشت هم استفاده شود. کینوآ گیاهی است که به خاطر دانه‌های خوراکی‌اش کاشته می‌شود. جزو غلات نیست و به خانواده اسفناج شباهت دارد. این گیاه در آمریکای جنوبی می‌روید و نحوه طبخ دانه‌های آن مشابه برنج است. کینوآ بسیار خوش هضم و منبع غنی از پروتئین، آهن، فسفر، انواع ویتامین‌ها و امگا۳ است. این گیاه قدمتی بیش از پنج‌هزار سال دارد و اکنون نیز در آمریکای جنوبی در سطح وسیعی در حال کشت است. در دهه اخیر کینوآ به عنوان یکی از «دانه‌های باستانی» و جایگزین سالم‌تر و جذاب‌تر گندم در کشورهای غربی شناخته شده‌است. معمولا از کینوآ در سالادها سوپ‌ها یا غذاهای پر ادویه استفاده می‌شود اما در این ویدیو از کینوآ استفاده‌ای متفاوت شده است و با آن هریسه صبحانه شیرین بسیار لذیذ و مقوی‌ درست شده است. طرز تهیه این هریسه را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟