ته چین؛

طرز تهیه املت میگو و پنیر فتا

کد خبر: ۸۹۷۰۱۷
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۷ 07 May 2019
تعداد بازدید : 408
کد خبر: ۸۹۷۰۱۷
|
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۷ 07 May 2019
|
4399 بازدید

مواد لازم:
4 عدد تخم‌مرغ
چند عدد میگو پخته
گوجه خرد شده
پیازچه
کمی ذرات خشک شده فلفل تند
مقداری پنیر فتا
کمی مرزنگوش
روغن زیتون
نمک و فلفل

بازدید 4399
املت میگو و پنیر فتا ترکیبی دوست داشتنی از مزه خامه‌ای و شور پنیر با مزه دریایی و گوشتی میگو است که همراه با تخم‌مرغ غذایی سریع در عین حال خوشمزه را ایجاد می‌کند. در این ویدیو می‌توانید بهترین شکل از املت دریایی را با آموزش گوردون رمزی بیاموزید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟