آیا ممکن است در زیرمجموعههای شرکتی، مشکلی بروز و نمود پیدا کند و مسئولان شرکت سکوت کنند؟ در زیرمجموعه یک اداره چه؟ اگر پای یک وزارت خانه در میان باشد، چطور؟
به گزارش «تابناک»، به رغم آنکه حوادث روز گذشته در دانشگاه تهران، واکنشهای زیادی به دنبال داشته و انعکاس گسترده ماجرا در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، بسیاری از مسئولان را وادار به موضع گیری کرده، کماکان موضع مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و در راس ایشان، وزیر علوم، «سکوت» است.
سکوتی فراگیر و آزار دهنده؛ انگار نه انگار که در یکی از کلیدیترین و مهمترین دانشگاههای زیرمجموعه این وزارت خانه التهاباتی به وقوع پیوسته که مورد توجه رسانههای بیگانه نیز قرار گرفته و
به زعم امثال دبیر شورای اطلاع رسانی دولت، به شدت مورد خواست و نیاز ترامپ و همراهانش در دشمنی با کشورمان است.
تعبیری که فارغ از موافقت یا مخالفت مان با آن، نشان از اهمیت ماجرا دارد. اهمیت ماجرایی که ظاهرا برای وزارت علوم اهمیت خاصی نداشته و ندارد که اگر خلاف این بود، شاهد موضع گیری ایشان میبودیم و دست کم از تشکیل کمیته یا کارگروه یا حتی مامور کردن مقامی در این وزارت خانه برای بررسی آن میشنیدیم.
رویکردی در راستای پایان دادن به التهابی که اگرچه فروکش کرده، اما ساده انگارانه است اگر تصور کنیم کاملا حل و فصل شده است. تدبیری که ظاهرا نه در دستور کار مسئولان دانشگاه تهران است و نه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که متولی آموزش عالی در کشورمان است. متولیانی که
به زعم یکی از نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی، میبایست در خصوص برخی مسائل مرتبط با التهابات روز گذشته دانشگاه تهران پاسخگو باشند.
نکتهای قابل تامل که اگر بدانیم مسئولان وزارت علوم پیشتر هم در واکنش به برخی اتفاقات حاشیه ساز در زیرمجموعههای این وزارت خانه، موضع سکوت اتخاذ کردهاند، عجیبتر به نظر میرسد و این سوال را به دنبال دارد که چگونه عالیترین مقام اجرایی در آموزش عالی به اتفاقات پیرامون این بخش مهم واکنش نشان نمیدهد و نهادهای نظارتی ای، چون مجلس مجاب به بازخواست ایشان نمیشوند؟ آیا از دید ایشان، سکوت یک وزارت خانه به اتفاقی تا این اندازه مهم و جنجالی در زیرمجموعه اش، طبیعی است؟!