مواد لازم:
دو تکه 115 گرمی کره بدون نمک (در مجموع 230گرم)
دو پیمانه شکر
4 عدد تخممرغ
یک قاشق چایخوری وانیل
سه پیمانه آرد کیک
نیم قاشق چای خوری نمک
دو قاشق چایخوری بکین پودر دابل اکت (دو اسیده)
نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
یک پیمانه دوغاب (شیری که کرهی آن گرفته شده باشد)
کیک زرد یا کیک کرهای یکی از رایجترین انواع کیکها است. این کیک در اصل بافتی متراکم و کرهای دارد و با پوشش خامه یا شکلات یا چیزهایی دیگر سرو میشود اما به سادگی و تنها با تغییر در بعضی جزئیات مینوان این کیک متراکم را به یک کیک سبک و پفی تبدیل کرد. در این ویدیو منطق پشت مواد سازنده این کیک توضیح داده ميشود و روش تبدیل این کیک فشرده به یک کیک پفی نیز آموزش داده میشود.