ته چین؛

روش‌های مختلف پخت کیک زرد

کد خبر: ۸۹۹۳۵۸
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۱ 18 May 2019
تعداد بازدید : 1003
کد خبر: ۸۹۹۳۵۸
|
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۱ 18 May 2019
|
5653 بازدید
|
۱

مواد لازم:
دو تکه 115 گرمی کره بدون نمک (در مجموع 230گرم)
دو پیمانه شکر
4 عدد تخم‌مرغ
یک قاشق چای‌خوری وانیل
سه پیمانه آرد کیک
نیم قاشق چای خوری نمک
دو قاشق چای‌خوری بکین پودر دابل اکت (دو اسیده)
نصف قاشق چای‌خوری جوش شیرین
یک پیمانه دوغاب (شیری که کره‌ی آن گرفته شده باشد)

 

 

بازدید 5653
۱
کیک زرد یا کیک کره‌ای یکی از رایج‌ترین انواع کیک‌ها است. این کیک در اصل بافتی متراکم و کره‌ای دارد و با پوشش خامه یا شکلات یا چیزهایی دیگر سرو می‌شود اما به سادگی و تنها با تغییر در بعضی جزئیات می‌نوان این کیک متراکم را به یک کیک سبک و پفی تبدیل کرد. در این ویدیو منطق پشت مواد سازنده این کیک توضیح داده مي‌شود و روش تبدیل این کیک فشرده به یک کیک پفی نیز آموزش داده می‌شود.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۸
این همون کیک زردیه که تو برجام هم بهش اشاره شده؟