ته‌‌چین؛

طرز تهیه کباب بی ‌بی‌ گل و سس مخصوص

کد خبر: ۸۹۹۳۷۴
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۱ 18 May 2019
تعداد بازدید : 2250
کد خبر: ۸۹۹۳۷۴
|
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۱ 18 May 2019
|
8786 بازدید
|
۱
بازدید 8786
۱
اگر در تهیه کباب کوبیده با دشواری مواجه هستید، پیشنهاد می‌کنیم کباب بی‌بی‌گل را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرابگیرید و بپزید؛ کبابی که تهیه‌اش ساده‌تر است و طعم متفاوتی را پیش روی شما قرار می‌دهد.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۹
عالی