اختلاف ۵۶ میلیونی قیمت هر متر مربع مسکن در تهران

یک کارشناس مسکن با تأکید بر اینکه میان ارزان‌ترین و گرانترین خانه در تهران ۵۶ میلیون تومان در هر متر اختلاف است، گفت: این اختلاف قیمت نشان می‌دهد چه شکاف قیمتی و طبقاتی به وجود آمده است.
کد خبر: ۸۹۹۶۶۱
|
۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۸ 16 May 2019
|
4558 بازدید
|
۱

به گزارش فارس، مهدی روانشادنیا در برنامه تیتر امشب با موضوع صنعت مسکنپیشران اقتصاد کشور با اشاره به اینکه باید بررسی اصلاح قانون پیش فروش مسکن در مجلس هر چه زودتر نهایی شود، گفت: بحث زمان صدور مجوزهای ساختمانی یکی از مشکلاتی است که برای سازندگان مسکن مطرح است. 

وی افزود: از ابتدای امسال شهرداری‌ها عوارض صدور پروانه ساختمانی را افزایش داده‌اند که این خود مانعی برای تولید مسکن حساب می‌شود. 

روانشادنیا با اشاره به اینکه قطعاً تولید مسکن به عنوان پیشران اقتصاد کشور می‌تواند به رونق تولید و ایجاد اشتغال در کشور کمک کند، اظهار داشت: قطعاً افزایش هزینه‌های عوارض صدور پروانه‌های ساختمانی و قیمت مصالح ساختمانی فشار مضاعفی به سازنده‌ها و درنهایت به تولید مسکن خواهد کرد. 

روانشادنیا تأکید کرد: باید به سمت مقررات‌زدایی حرکت کنیم چرا که برخی از مقررات زائد از موانع تولید به شمار می‌رود، پس باید تا آنجا که می‌توانیم، در حرکت سریع سرمایه‌ها در بازار مسکن که منجر به تولید مسکن می‌شود حمایت کرد. 

این کارشناس مسکن افزود: اگر بتوانیم زمان ساخت و ساز را به هر شیوه ممکن کاهش دهیم، قطعاً بر کاهش قیمت تمام شده نیز اثرگذار خواهد بود و درنهایت یک واحد مسکونی با کیفیت و ارزان‌تر به دست مصرف‌کننده خواهد رسید. 

روانشادنیا با اشاره به اینکه مسأله عدم تعادل بین عرضه و تقاضا نمی‌تواند مناسب‌ بازار مسکن باشد، اظهار داشت: متأسفانه شکاف طبقاتی به وجود آمده و مشکلات اقتصادی باعث شده تا این روزها در تهران بین ارزان‌ترین واحد مسکونی تا گرانترین واحد مسکونی در هر متر ۵۶ میلیون تومان اختلاف باشد. 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۹
مقصر اصلی این اختلاف طبقاتی عملکرد دولت است. این همه زمین دولتی در شهر تهران نمی تواند مشکل مردم مستأجر و بی خانه در شهر تهران را کاهش دهد؟ این همه قوانین آزموده شده در دیگر کشورها و تجربه های ارزشمند کشورهای دیگر نمی تواند مشکل مسکن را کاهش دهد؟ این که تمام سازمانهایی که زمین اضافی و خالی دارند را موظف به ساخت مسکن برای کارکنان مستأجر و بی خانه خود کنند را هم باید منتظر بود؟ چرا دستور و فرمان این کار را صادر نمی کنند؟ منتظر چه اتفاقی هستند؟ فرهیختگان مردمی کشورمان باید با صدای بلند اعلام کنند که ای مسئول، منتظر چی هستی؟
وااسلام
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟