ته چین؛

نکات مهم برای هم زدن سفیده تخم‌مرغ

کد خبر: ۸۹۹۹۵۲
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۸ 19 May 2019
تعداد بازدید : 11139
کد خبر: ۸۹۹۹۵۲
|
۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۸ 19 May 2019
|
20768 بازدید
بازدید 20768
یکی از بخش‌های مهم درست کردن شیرینی و کیک‌های مختلف هم زدن سفیده تخم‌مرغ‌ است. دستور پخت‌های مختلف نیاز به میزان متفاوتی از سفتی دارند که با هم زدن بیشتر سفیده تخم‌مرغ به دست می‌آید. در این ویدیو با سه سطح سفتی سفیده تخم‌مرغ آشنا می‌شوید که هرکدام برای کار متفاوتی مناسب هستند. همینطور اگر سفیده‌ها را بیش از حد زدید نیز روشی برای درست کردن آن وجود دارد که آن نیز در این ویدیو معرفی می‌شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟