ته چین؛

طرز تهیه دیپ فلفل قرمز بریان شده

کد خبر: ۹۰۰۵۰۰
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۴ 21 May 2019
تعداد بازدید : 139
کد خبر: ۹۰۰۵۰۰
|
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۴ 21 May 2019
|
4493 بازدید

مواد لازم:
4 عدد خرما بدون هسته
سه فلفل قرمز بریان شده
نصف پیمانه آب انار
نصف پیمانه گردو بو داده
نصف قاشق چای‌خوری ذرات خشک شده کوچک فلفل قرمز
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
نمک دانه درشت و فلفل تازه
دانه‌ها انار
نان پیتا برشته شده

بازدید 4493
دیپ نوعی سس است که غذاها را برای افزودن طعم در آن فرو برده و می‌خورند. چیزهای زیادی را می‌شود با دیپ میل کرد از سیب زمینی سرخ کرده گرفته تا نان تست یا کروداتی که نوعی مخلوط سبزیجات خام مانند هویج، خیار و .... این دیپ به دلیل وجود فلفل، گردو و انار سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامین‌های مختلف و فیبر است و در نتیجه دیپی بسیار سالم و خوشمزه است. طرز تهیه آن را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری