ته چین؛

آشنایی با آردهای مختلف و کاربردهای آن‌ها

کد خبر: ۹۰۰۶۸۶
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 23 May 2019
تعداد بازدید : 1847
کد خبر: ۹۰۰۶۸۶
|
۰۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 23 May 2019
|
6398 بازدید
بازدید 6398
آرد یکی از مهم‌ترین موادی است که در آشپزی استفاده می‌شود. با آرد می‌توان دسرها و غذاهای مختلفی درست کرد که هر کدام از آن‌ها به آرد مخصوص خود نیاز دارند. انواع مختلف آرد بسته به اینکه از چه بخش‌هایی از گندم درست شده باشند، چه میزان پروتئین داشته باشند، از چه نوع گندمی درست شده باشند و دانه‌های آن چه اندازه‌ای داشته باشند نتایج مختلفی دارند و برای درست کردن غذاهای مختلفی استفاده می‌شوند. در این ویدیو با انواع آرد و کاربردهای آن‌ها بیشتر آشنا شوید.
اشتراک گذاری