ته چین؛

دستور پخت آش دوغ

کد خبر: ۹۰۰۹۱۵
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 30 May 2019
تعداد بازدید : 37918
کد خبر: ۹۰۰۹۱۵
|
۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 30 May 2019
|
57971 بازدید
|
۲
بازدید 57971
۲
آش دوغ یکی از آش دوغ (به ترکی آیران آشی یا دوغا یا به کوردی دوکلیو) یکی از غذاهای سنتی استان اردبیل ومنطقه آذربایجان است و همچنین در برخی استان‌ها نظیر کردستان، کرمانشاه، اصفهان، فارس، همدان، چهارمحال وبختیاری و قزوین درست می‌کنند. این آش با حبوباتی همچون نخود و لوبیا، سبزیجات، تره و انواع سبزی‌های کوهی و محلی پخته شده و در نهایت از دوغ برای مزه‌دار کردن آن استفاده می‌شود. طرز تهیه این آش را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۹
مرسی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۵
سلام نمیشه که گوشت و نوخود را نکنیم