تعداد بازدید : 54590
کد خبر:۹۰۰۹۲۴
کد خبر:۹۰۰۹۲۴
67479 بازدید
نظرات: ۸
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ | ۱۳۹۸/۰۳/۰۹
30 May 2019
ته چین؛

طرز تهیه خیار شور کارخانه‌ای

احتمالا وقتی خیارشور کنسروی را از برندهای معروف تهیه می‌کنید، تصور می‌کنید طعم آن به مراتب بهتر از خیارشور خانگی است. جواد جوادی آشپز حرفه‌ای طرز تهیه خیارشور کارخانه‌ای و تکنیک‌هایی که باید رعایت کرد که به خیارشور استاندارد و خوش طعم در زمان بسیار کوتاهی رسید را آموزش می‌دهد.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۴:۵۶
مسخره بیکار
پاسخ
ناشناس
بسیار خوب بود
ناشناس
سس
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۳
عالی بود☺
پاسخ
نیلوفر
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۹
سلام خیلی عاااالی واقعا این مدلی بلد نبودم
پاسخ
سام
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۳
اصلا اسم ایران نمیاره برا ایرانیا نگفته
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ تير ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۹
البته روغن ترمز هم نقش موثری در ترد سازی خیارشورهای بازاری ایفا میکند.(قابل توجه مامورین بهداشت)
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۳
عالی
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.