ته‌چین؛

دستور پخت سوپ ذرت شیرین

کد خبر: ۹۰۲۷۴۸
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۵ 01 June 2019
تعداد بازدید : 180
کد خبر: ۹۰۲۷۴۸
|
۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۵ 01 June 2019
|
4800 بازدید
بازدید 4800
ذرت شیرین، گونه‌ای از ذرت است که حاوی قند بالایی است و طعم شیرین و دلنشین خاصی دارد. در این ویدیو با استفاده از این ذرت سوپ خوشمزه‌ای را آموزش داده می‌شود. این سوپ با ادویه کاری طعم‌دهی شده که این امر آن را دو چندان خوش طعم و خوش رایحه کرده است. دستور پخت این سوپ بسیار آسان است و سوپ در مدت زمان کوتاهی نیز آماده‌ سرو خواهد بود. طرز تهیه این سوپ را در این ویدیو مشاهده خواهید کرد. مواد لازم : روغن زیتون 1 عدد پیاز ریز خرد شده 1 عدد سیب زمینی بزرگ 945 میلی‌لیتر عصاره (استاک) مرغ یا سبزیجات نمک دریایی فلفل سیاه 425 گرم ذرت خامه‌ای کنسروی 425 گرم دانه‌های ذرت کنسروی 1 قاشق غذاخوری تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری زیره سبز 2 حبه سیر 1 قاشق چای خوری پودر چیلی 1 قاشق چای‌خوری زردچوبه 2 قاشق چای‌خوری زنجبیل ریز خرد شده
اشتراک گذاری